Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Wensenlijst voor de aanschaf en indeling van uw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een bewuste keuze. Die koopt u niet voor 1 of 2 jaar, maar moet over 8 jaar nog steeds voelen alsof u hem gisteren heeft gekocht. Daarom is het goed om alvast bewust na te denken over de indeling en mogelijkheden van uw nieuwe keuken. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Tip van het huis: ga alvast aan de slag met het invullen van uw wensenlijst voor uw nieuwe keuken. Deze checklist biedt u een compleet overzicht van mogelijkheden. Van stijlen en apparatuur tot accessoires en materialen. Een handig overzicht voor u én onze adviseurs voor een keukenadvies op maat.

Basis wensen

In uw nieuwe keuken wordt geleefd en beleefd. Daarom is het belangrijk om na te denken over de functie van uw nieuwe keuken en met hoeveel mensen u deze gebruikt. Is de keuken bij u thuis bijvoorbeeld écht een ontmoetingsplaats, dan kan dat van invloed zijn op uw opstelling en indeling van de ruimte.

  • Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?
  • Kookt u vaak samen of alleen?
  • Welke keukenopstelling past bij u?


De stijl van uw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken samenstellen is heel persoonlijk. Hij moet passen bij uw stijl en interieur en dat is niet altijd even makkelijk. Wellicht heeft u al een idee wat u mooi vindt, of nog helemaal niet. Geen probleem! Wij loodsen u er doorheen met een aantal simpele vragen. Wist u dat u zelfs een moodboard óf keuken die u mooi vindt kunt uploaden?

  • Hoe zou u de stijl van uw keuken omschrijven?
  • Welke materialen vindt u mooi?
  • Wat voor kleur heeft u in gedachten?

Apparatuur en accessoires

Van sterrenchef tot hobbykok: bij hét huis van keukens vindt u alle smaken in apparatuur en accessoires. Toch begrijpen we dat het lastig kan zijn om de juiste apparatuur en accessoires te kiezen. Onze tip: start bij datgene wat u het meest gebruikt. Een upgrade van reguliere oven naar een stoomoven is immers zo gemaakt.

  • Welke apparatuur mag écht niet ontbreken?
  • Wat voor type en kleur spoelbak vindt u mooi?
  • Wilt u een vrijstaande koel- en/of vrieskast of juist een geïntegreerde?