Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Witte landelijke keukens

In een witte landelijke keuken draait alles om een huiselijke en gezellige sfeer. Het warme en nostalgische uitstraling van deze keukenstijl laten u direct thuis voelen. In deze keuken geniet u met het hele gezin van samenzijn. Wilt u meer weten over witte landelijke keukens? Lees dan snel verder en laat u inspireren door de mogelijkheden bij Mandemakers Keukens.

Wat is een landelijke keuken?

In de landelijke keukenstijl draait alles om het gevoel van nostalgie. Dit type keuken is het hart van het huis en de ruimte waarin u samenkomt met vrienden, familie of uw partner. De landelijke keukenstijl past daarom perfect bij een open keuken. Een witte landelijke keuken heeft een frisse, open uitstraling dankzij de lichte kleuren. De kleur verwerkt u in de keuken door bijvoorbeeld te kiezen voor witte keukenkasten. Ook het werkblad en de keukenvloer past u geheel aan op deze stijl door te kiezen voor lichte kleuren.

Natuurlijke materialen

In de landelijke keuken zijn ook vaak natuurlijke materialen te vinden die het nostalgische gevoel extra naar voren brengen. Hout is bijvoorbeeld een veelgebruikt materiaal. Hout straalt immers de warmte en gezelligheid die perfect bij de landelijke keukenstijl past. Een witte keuken combineert perfect met hout. U kiest zelf in hoeverre u het hout wilt laten terugkomen. Een houten werkblad of houten keukenkasten zorgen voor een sterk effect. Wilt u het liever wat subtieler aanpakken? Ga dan voor houten details. Ook de keuze voor het type hout bepaalt het effect. Een grove houtsoort, zoals steigerhout, zorgt voor een stoere uitstraling, terwijl eikenhout een subtieler en zachter effect heeft.

Meer witte landelijke keukens zien?

Wilt u meer inspiratie opdoen over de mogelijkheden van een witte landelijke keuken? Bezoek dan een van onze showrooms. Hier bekijkt u diverse voorbeeldkeukens in verschillende stijlen en indelingen. Bovendien staan onze keukenexperts hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.