Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Narvic Jimnu sherwood

Mandemakers Collectie

Deze nieuwste keuken uit de Mandemakers Collectie is een prachtig voorbeeld van moderne elegantie. Het front van de keuken heeft een subtiele houtlook, wat zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. De ingebouwde glaskast geeft de keuken een ruimtelijk gevoel en biedt de mogelijkheid

Lees verder

Deze nieuwste keuken uit de Mandemakers Collectie is een prachtig voorbeeld van moderne elegantie. Het front van de keuken heeft een subtiele houtlook, wat zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. De ingebouwde glaskast geeft de keuken een ruimtelijk gevoel en biedt de mogelijkheid om je mooiste servies te etaleren.

De keuken is voorzien van de nieuwste Whirlpool apparatuur, waaronder een inductiekookplaat en een combimagnetron. Hierdoor kun je koken als een ware chef-kok en heb je de mogelijkheid om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Het multiplex werkblad met aderstructuur geeft de keuken een stoere uitstraling en biedt veel werkruimte om lekker te kokkerellen. 

Prijs zoals opgesteld vanaf
€ 12.650,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.