Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

AEG ovens en stoomovens

Met een AEG oven geniet u van maximaal kookplezier. Van een snelle pizza tot een heerlijke lasagne en van verse broodjes in de ochtend tot een quiche voor het diner; met de ovens van AEG bereidt u in een handomdraai de meest smakelijke gerechten. De heerlijke geur van een smakelijk ovengerecht als u de keuken binnenkomt, bereikt u met de innovatieve en gebruiksgemakkelijke ovens van AEG. Geavanceerd design en slimme technologie zijn de kenmerken van alle ovens van AEG, van conventionele tot combi-ovens of compacte modellen voor de kleine keuken. Voor een ovenheerlijk resultaat! Lees hier meer over het AEG assortiment.

Breed assortiment AEG bakapparaten

De ovens en stoomovens van AEG combineren geavanceerde technologie met een slim design en praktische functies. Dit zorgt ervoor dat al uw gerechten, van een luchtige soufflé tot een perfect braadstuk, heerlijk smaken. De ovens van AEG passen naadloos in uw keuken. Er zijn compacte ovens voor kleinere keukens of als aanvulling op een standaardoven, maar ook normale en grote ovens. Ook kunt u kiezen voor een model oven toegespitst op de gerechten die u graag maakt, bijvoorbeeld een bak-, stoom- of grilloven. Om verschillende baktechnieken te combineren zijn er bovendien AEG combiovens en -magnetrons. Veel AEG ovens zijn voorzien van een zelfreinigende functie, speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw oven met één druk op de knop weer schoon wordt. Alle AEG ovens hebben een prachtig design. Er is keuze uit klassieke materialen als geborsteld staal en verfijnd aluminium met strakke anti-vingeradrukafwerking.

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze…

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Niets kan mislukken met de nieuwste technieken

AEG ovens beschikken over een aantal handige eigenschappen als hulp in de keuken. We lichten er hieronder een aantal voor u uit:

  • Met de restaurantaanduidingen van SenseCook geeft u aan of u uw gerecht rare, medium of well done wilt. De oven begrijpt uw taal.
  • Met SteamPro wordt uw gerecht van binnen sappig en mals en van buiten bruin en krokant.
  • SteamBake technologie voegt stoom aan uw gerecht toe voor de perfecte taart.
  • Met een SteamBoost oven gebruikt u stoom en hete lucht gecombineerd zodat uw gebakken vis bijvoorbeeld niet droog wordt.
  • De pyrolytische reinigingsfunctie maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Deze functie maakt de voedselresten tot as zodat u deze gemakkelijk met een doekje wegveegt.

De AEG conventionele oven

AEG ovens zijn er in verschillende modellen, afhankelijk van uw kookwensen. Zo is er de conventionele oven; voorzien van de allerlaatste technieken die ervoor zorgen dat uw vleesgerecht precies gegaard is zoals u het lekker vindt en uw zalmfilet heerlijk mals gebakken uit de oven komt.

AEG stomen voor gezond en lekker

Houdt u naast bakken en braden ook van stomen? Dan is de combi-stoomoven de oplossing voor u. Gestoomde gerechten worden steeds populairder. Ze zijn gezond en de smaak blijft behouden. Gestoomde groentes zitten bijvoorbeeld boordevol vitamines en zijn smaakvol, zodat smaakversterkers, zoals zout, niet nodig zijn. Vis stoomt u zonder het gebruik van olie of boter. Daarnaast bereidt u met de combi-stoomoven nog steeds uw lekkerste bak- en braadgerechten.

AEG Compacte ovens

Voor wie weinig ruimte heeft, zijn er de compacte ovens van AEG. Bijvoorbeeld combimagnetrons, die de snelheid van een magnetron combineren met het comfort van een oven, duo-magnetrons die naast de magnetronfunctie beschikken over een grillfunctie. Ook zijn er diverse multifunctionele heteluchtovens van AEG. De adviseurs van Mandemakers Keukens vertellen u graag meer over de compacte AEG ovens.

AEG warmhoudladen

Warmhoudladen zijn ideaal voor het voorverwarmen van borden, het warmhouden en het langzaam garen van gerechten. De AEG warmhoudladen zijn zeer goed te combineren met AEG ovens en magnetrons.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de ovens van AEG, bestel dan het gratis Mandemakers keukenboek of bezoek een van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag te woord staan.