Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Basic Greige

vtwonen

Met trots presenteren wij de nieuwste vtwonen keuken: Basic Greige! 

De Basic Greige zit strak in zijn vel, maar heeft een warme persoonlijkheid door het vleugje goud. Greige is een mix van lichtgrijs en lichtbeige, waardoor dit een frisse, maar toch strakke keuken is met een zachte touch

Lees verder

Met trots presenteren wij de nieuwste vtwonen keuken: Basic Greige! 

De Basic Greige zit strak in zijn vel, maar heeft een warme persoonlijkheid door het vleugje goud. Greige is een mix van lichtgrijs en lichtbeige, waardoor dit een frisse, maar toch strakke keuken is met een zachte touch door het Caesarstone werkblad in de warme kleur Primorida.

De luxe zien we terug in de apparatuur, allemaal van het merk Siemens. Een echte eyecatcher zijn deze extra hoge bovenkasten. Door het verticale lijnenspel wordt de hoogte van deze keuken nóg meer benadrukt. Aan opbergruimte geen gebrek!

Prijs zoals opgesteld
€ 22.500,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.