Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

3 x dé innovaties in koelkasten

Geplaatst op: 21 juli 2016

Een koelkast kan al lang veel meer dan koelen alleen en de ontwikkelingen op koelkastgebied staan niet stil. We vertellen u graag wat meer over de laatste drie grote trends.

Er zijn slimme koelkasten, koelkasten met nieuwe, met name energiezuinige mogelijkheden en er valt ook op kleurgebied tegenwoordig genoeg te kiezen. Bent u van plan een <link keuken-kopen>nieuwe keuken te kopen? Sta dan ook zeker even stil bij de keuze voor uw koelkast. Wanneer u kiest voor de nieuwste functionaliteiten en een uiterlijk dat past bij uw interieur, weet u zeker dat u jaren vooruit kunt.

Nieuwe kleuren
Samen met hun vrijstaande grote koelkasten, kwamen ook vele nieuwe koelkastkleuren overgewaaid uit Amerika. Fel rood, mint groen of een Amerikaanse vlag; de SMEG koelkast is een graag geziene gast in veel huishoudens. Maar ook andere koelkastfabrikanten bieden tegenwoordig de mogelijkheid een kleurtje te kiezen. De tijd dat de vrijstaande koelkast spierwit moest zijn, is daarmee gelukkig verleden tijd.

Showcase deur van Samsung
Na de koelkast met dubbele deuren en de deur die aan twee kanten open kan, zijn er ook nieuwe technologieën ín de deur; met de Samsung Food Showcase bijvoorbeeld, kunt u de artikelen die u het meest gebruikt in de ‘eerste deur’ plaatsen zodat u niet de héle koelkast hoeft te openen. Met de aanpasbare deurvakken en een ‘schuif & vouw plank’, past u de ruimte bovendien aan op elke vorm.

Smart fridge
Niet alleen de afzuigkap, de kookplaat en de magnetron bevatten intelligente functies, ook de koelkast wordt steeds slimmer. Zo zorgt een antifrost functie ervoor dat er geen ijs in uw vriezer ontstaat en biedt Samsung met ‘SmartSpace’ een plateau dat u als lade kunt uitschuiven en een deurvak dat u kunt verwijderen. Maar er zijn ook innovaties in koelen; met verschillende koelzones kunt u een onderscheid maken in normaal koelen, groente koelen of het koelen van drank.