Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Leertegels

Lederen tegels van Enzo Pellini

Geplaatst op: 17 januari 2020

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling in uw keuken zonder het hele interieur te veranderen? Dan zijn de lederen tegels van Enzo Pellini de ideale toevoeging in uw keuken. Met deze leertegels kunt u alle kanten op, een stijlvolle innovatie in de ruimte. Zo kunt u een gedeelte van uw wand betegelen, maar u kunt ook meubels of de deur opvrolijken met deze stijlvolle lederen tegels. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Met deze tegels kunt u dus alle kanten op. De tegels zijn kant en klaar in gebruik dus u kunt er gelijk mee aan de slag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Enzo Pellini leertegels? Wij vertellen u graag meer hierover.

Enzo Pellini op uw wand of deur

De wand is de ideale plek om met Enzo Pellini leertegels te pimpen. De wand heeft meestal een grote, vlakke ondergrond waardoor dit geschikt is om de tegels op te plakken. De tegels zijn zelfklevend en eenvoudig om zelf aan te brengen. Plaats een paar tegels op één plek van uw muur, bijvoorbeeld bij de eettafel. Zo creëert u direct een geheel andere uitstraling aan deze ruimte met deze luxe wandtegels.

Misschien niet direct het eerste waar u aan denkt, maar wat dacht u ervan om uw deur op te pimpen? De meeste deuren zijn wit van kleur en vallen meestal niet op in de ruimte. Door de deur te beplakken met lederen tegels, creëert u direct een direct een unieke uitstraling. Daarnaast is leer geluidsisolerend, wat soms wel erg handig is.

Nieuwe look voor uw meubels

Waar u de leertegels ook op wilt plakken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de ondergrond schoon, droog en vetvrij is kunt u deze oppimpen met leertegels. Het hoeft dus helemaal niet bij de muur of deur te blijven. U kunt ook uw meubels een geheel andere look maken met deze Enzo Pellini leertegels. Bent u uitgekeken op uw eetkamertafel? Dan is dit meubelstuk een heel goede basis voor de leertegels. U kunt uw gehele tafel beplakken met de tegels.

Wilt u liever nog creatiever aan de slag? Dan kunt u ook een strook in het midden van de tafel beplakken, waardoor er een soort tafellopereffect ontstaat. U kunt ook zelf aan de slag door de leertegels te snijden in mozaïekstukken en dit vervolgens op de tafel te plakken. Een uniek, speelse uitstraling gegarandeerd! Of misschien wilt u uw kastplanken of ladekastjes oppimpen? Alle objecten met een gladde ondergrond zijn geschikt voor de Enzo Pellini leertegels.

Enzo Pellini leertegels voor iedere stijl

De Enzo Pellini leertegels zijn een unieke toevoeging aan ieder interieur. Welke stijl u ook heeft, met deze lederen tegels creëert u direct een frisse, nieuwe look. De lederen tegels zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: marron, mud, choco en antraciet. Elke kleur heeft een eigen sfeervolle uitstraling en daarom toepasbaar in iedere stijl. Deze kleuren zijn bovendien prachtig te combineren met natuurmaterialen, zoals hout en natuursteen. Beschikt u bijvoorbeeld over een Mandemakers landelijke keuken? Dan zijn leertegels in de kleur mud en marron een stijlvolle, warme toevoeging. De antracieten leertegels zijn weer erg prachtig in combinatie met industriële en moderne keukens van Mandemakers voor een chique en stoere uitstraling.

Bekijk de Enzo Pellini leertegels in de showroom

Wilt u meer weten over de leertegels van Enzo Pellini of wilt u deze met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust een kijkje in een van onze showrooms. Ontvangt u liever persoonlijke advies van onze ervaren adviseurs? Wij raden u dan aan om een afspraak te maken. De adviseur heeft dan alle tijd om rustig met u de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.