Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 1

vtwonen Verbouwen of verhuizen? Aflevering Aalsmeer

Geplaatst op: 2 november 2017

Voor de eerste aflevering zijn we samen met de stylisten van vtwonen afgereisd naar Pieter (41), Merel (41) en hun vier kinderen in Aalsmeer. Al 15 jaar woont het gezin in een prachtige, twee-onder-een-kap jaren ’30 woning die zij hebben gekocht van de moeder van Pieter. Pieter en Merel zijn echter niet meer tevreden met zowel de indeling als de inrichting van het huis. De keuken is te klein om prettig in te koken en daarnaast heeft het stel nooit echt aandacht besteed aan het interieur. Mandemakers heeft in samenwerking met de stylisten van vtwonen deze prachtige keuken samengesteld. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

De kinderen van Pieter en Merel worden groter en ouder waardoor er steeds minder sprake is van privacy voor het stel. Ze willen dan ook graag een plekje waar ze zich kunnen terugtrekken. Daarnaast is de keuken erg klein waardoor Pieter en Merel niet met plezier in de keuken staan, en dat terwijl ze beide erg van koken houden. Een woonkeuken met voldoende ruimte en een directe verbinding met de woonkamer is daarom een grote wens. Tot slot missen Pieter en Merel het contact met de tuin en willen ze graag meer groen terug laten komen in hun huis.

Het resultaat: een lichte woonkeuken in verbinding met de tuin

Vol enthousiasme zijn de teams van vtwonen en Mandemakers Keukens aan de slag gegaan met de wensen van Pieter en Merel. Allereerst is de keuken verplaatst naar de woonkamer, zodat de wens van een woonkeuken in vervulling kon gaan en er een directe verbinding is met de tuin. Er is gekozen voor de witte hoogglans keuken ISAR uit de Mandemakers Collectie, omdat deze ruim oogt en bovendien voor een frisse uitstraling zorgt.

Daarnaast is deze keuken voorzien van:

  • Witte hoogglans fronten;
  • Een lichtgrijs composieten werkblad dat zorgt voor een stoer effect;
  • Veel opbergruimte (spoelkast, hoekkast, servieskast en twee ladenkasten);
  • De allernieuwste Bauknecht apparatuur (koel/vriescombinatie, inbouw oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser)
  • Groene en sfeervolle details geven de keuken en woonkamer de warme en levendige uitstraling die het gezin zelf ook heeft.

360° beeld: loop zelf door de woning

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

Bent u na deze make-over in Aalsmeer nieuwsgierig geworden naar vtwonen Verbouwen of Verhuizen? Kijk dan snel op onze Verbouwen of Verhuizen pagina. Hier vindt u alle informatie over de serie die u nodig heeft, plus alle andere afleveringen uit Verbouwen of Verhuizen. Kijken dus!

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.