Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

vtwonen Verbouwen of Verhuizen

Bekijk onze samenwerking met vtwonen

Benieuwd naar de keukens in Verbouwen of Verhuizen? Mandemakers heeft in samenwerking met de stylisten van vtwonen voor iedere aflevering een prachtige keuken samengesteld. Bekijk hier alle afleveringen, foto's, details over de keukens, 360 beelden en meer. 

Aflevering 1 - Aalsmeer

Aflevering 1 - Aalsmeer

Al 15 jaar wonen Pieter en Merel met hun kinderen in een prachtige, twee-onder-een-kap jaren ’30 woning die zij hebben gekocht van de moeder van Pieter. Bekijk hier de aflevering.

Aflevering 2 - Haarlem

Aflevering 2 - Haarlem

Het sprookjeshuis van Maarten en Elise heeft zijn naam te danken aan de bijzondere indeling, gekke hoekjes en speelse trappetjes. 

Aflevering 3 - Ede

Aflevering 3 - Ede

Wouter (41), Deborah (39) en hun drie kinderen wonen al 8 jaar in een prachtige jaren '50 woning. Ondanks de karakteristieke elementen en de perfecte ligging van de woning, vinden Wouter en Deborah het tijd voor een opknapbeurt.

Aflevering 4 - Utrecht

Aflevering 4 - Utrecht

Toen Rik (47) en Tamara (46) hun jaren '30 woning in 2010 bezichtigden, was het liefde op het eerste gezicht. Inmiddels zijn ze zeven jaar verder en is zowel Rik als Tamara niet meer tevreden. Oftewel; tijd voor een herinrichting.

Aflevering 5 - Schagen

Aflevering 5 - Schagen

Joost en Janneke wonen ruim vier jaar samen in Schagen. De keuken is aan de kleine kant en is de woonkamer een mengelmoes van stijlen.

Aflevering 6 - Veenendaal

Aflevering 6 - Veenendaal

Na 15 jaar woonplezier vinden Johan (50) en Joke (50) dat hun woning toe is aan vernieuwing.

Aflevering 7 - Den Haag

Aflevering 7 - Haarlem

Koen (33), Sara (35) en hun dochtertje Milou van zes maanden oud wonen samen in een dubbele bovenwoning uit de jaren '30, dichtbij het centrum van Den Haag. De keuken is echter achterstallig en de eerste etage hokkerig. Tijd om het interieur onder handen te nemen.

Aflevering 8 - Rijswijk

Aflevering 8 - Rijswijk

In de laatste aflevering gaan we naar Peter (36), Mariëtte (33) en hun zoontjes Meint (3) en Thieme (1). Het gezin woont in een jaren '30 tussenwoning in Rijswijk. Peter en Mariëtte voelen zich helemaal thuis, maar zijn niet tevreden over de staat van de woning. Lees hier het verloop van de verbouwing.

Over vtwonen Verbouwen of Verhuizen

In het woonprogramma (NET5) vtwonen Verbouwen of Verhuizen worden gezinnen of stellen geholpen met de vraag: gaan we verbouwen of verhuizen? Door gezinsuitbreidng, een verandering van smaak of tekort aan ruimte moet vaak een beslissing worden gemaakt. De één wil wellicht graag verhuizen, maar will de ander daar wel zijn of haar vertrouwde woning voor opgeven? De stylisten van vtwonen helpen de stellen bij het maken van deze lastige keuze.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.