Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 4

vtwonen verbouwen of verhuizen? Aflevering Utrecht

Geplaatst op: 13 november 2017

De vierde aflevering speelt zich af in Utrecht, waar Rik (47) en Tamara (46) samen met hun vier kinderen in een mooi jaren ‘30 herenhuis wonen. Toen het stel de woning in 2010 bezichtigde, was het liefde op het eerste gezicht. Inmiddels zijn ze zeven jaar verder en is zowel Rik als Tamara niet meer tevreden: de keuken is klein, smal en gedateerd, in de woonkamer is weinig zitruimte en er is geen sprake van eenheid in de inrichting. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we daarom een prachtige keuken samengesteld voor het gezin. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

Het gebrek aan ruimte vormt het voornaamste probleem in dit prachtige herenhuis. De kinderen worden ouder en groter, wat betekent dat er te weinig zitruimte is als het gezin compleet is. Ook de keuken is te klein voor zo’n groot gezin. Daarbij komt dat Rik en Tamara graag voor vrienden en familie koken en daarom de woonkamer bij de keuken willen betrekken.

Oops, an error occurred! Code: 20230926071637f0aed5d1

Het resultaat: een keuken die gezien wil worden

Samen met het team van vtwonen hebben we de wensen van Rik en Tamara werkelijkheid gemaakt. Allereerst is de muur tussen de keuken en woonkamer uitgebroken, waardoor deze twee ruimtes nu één geheel vormen. Wanneer Rik en Tamara gasten over de vloer hebben, kunnen zij vanaf nu tijdens het koken hun gesprekken voortzetten. Er is gekozen voor een keuken met een warme en tegelijkertijd stoere uitstraling, namelijk de vtwonen Oak uit de Mandemakers Collectie. Dankzij de U-vorm wordt alle ruimte optimaal benut en kun je met meerdere personen in de keuken staan zonder elkaar in de weg te lopen. De keuken is voorzien van:

Een stoer beton light werkblad in de kleur grijs;

Oops, an error occurred! Code: 202309260716372a7be823

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

Bent u na het zien van de make-over in Utrecht nieuwsgierig geraakt naar meer Verbouwen of Verhuizen? Bekijk dan alle afleveringen én extra informatie over vtwonen op onze Verbouwen of Verhuizen pagina.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.