Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Mandemakers Keukens x De perfecte verbouwing

Een nieuw seizoen is begonnen! De perfecte verbouwing is een woonprogramma waarin deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Dankzij VR worden ze geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Niet een, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en ‘perfect’ wordt de verbouwing? Elke maandag 20:30 uur bij RTL 4 én bij Videoland.

Bekijk hier keukens zoals in De perfecte verbouwing

Inspiratie magazine

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Twee architecten, één winnaar  

De kandidaten in het programma hebben verbouwplannen. Maar zij kunnen zich maar moeilijk een voorstelling van het eindresultaat maken. Om een idee te krijgen van hoe hun woning er na de verbouwing uit kan gaat zien, lopen zij met een VR-bril een rondje door hun eigen huis. Op die manier zien ze hoe hun huis er na de verbouwing uit zou kunnen zien. Ook zijn op deze manier nog makkelijk aanpassingen in de plannen te maken. Van tevoren maken 2 architecten een ontwerp met de modernste 3D-techniek. Daarna lopen de kandidaten dus door hun virtuele aanstaande droomhuis.

De twee architecten nemen het echt tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Als een van de trotse hoofdsponsors van het programma hopen wij op een perfecte verbouwing! De Perfecte Verbouwing wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver.

Ook op zoek naar de ‘Perfecte Verbouwing’?

Bij Mandemakers begrijpen we maar al te goed dat de stijl van uw keuken naadloos moet overlopen in de rest van uw interieur. Onze showrooms zijn daar het bewijs van. Laat u verrassen en inspireren in de stijlvol ingerichte ruimtes waarin we keuken, eethoek én living zoveel mogelijk bij elkaar betrekken. Ontdek de diverse interieurstijlen en leer hoe u die toepast én doortrekt met de juiste meubels, accessoires en verlichting. Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies op maat.