Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 8

vtwonen verbouwen of verhuizen: aflevering Rijswijk

Geplaatst op: 27 november 2017

Tijdens de laatste aflevering brengen we een bezoek aan Peter (36), Mariëtte (33) en hun twee zoontjes Meint (3) en Thieme (1). Het gezin woont in een ruime jaren ‘30 tussenwoning in Rijswijk waar ze zich helemaal thuis voelen. Toch zijn Peter en Mariëtte niet meer tevreden met de huidige staat van de woning. Ze hebben een enorme ruimte met een uitgebouwde serre op de begane grond, maar deze is niet handig ingedeeld. Daarnaast bevindt de keuken zich in een afgesloten, kleine ruimte. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we daarom een prachtige, nieuwe keuken samengesteld voor het stel. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

Het huis van Peter en Mariëtte beschikt over voldoende ruimte. Het probleem is echter dat de woning onpraktisch is ingedeeld waardoor hier niet optimaal gebruik van wordt gemaakt. Het stel geeft aan dat de keuken verouderd is en groter mag. Ze willen een ruimte creëren waar de eetkamer, keuken en woonkamer één geheel vormen en waarbij de serre onderdeel is van de woonkamer. Daarnaast is de donkere vloer aan vervanging toe. Kortom, genoeg te doen, maar zowel Peter als Mariëlle weet niet waar te beginnen.

Oops, an error occurred! Code: 202309271603388d5729cc

Het resultaat: een stoere leefkeuken in verbinding met de serre

Samen met de stylisten van vtwonen zijn we aan de slag gegaan met de wensen van Peter en Mariëlle. Er is gekozen voor de vtwonen White keuken uit de Mandemakers collectie, welke in de vernieuwde opstelling deel uitmaakt van zowel de serre als de woonkamer. De keuken is modern, stoer en licht en past hierdoor perfect in de woning van Peter en Mariëlle. Daarnaast is de keuken voorzien van:

Oops, an error occurred! Code: 2023092716033834c915bf

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

Peter en Mariëtte zitten er na de verbouwing in Rijswijk weer warmpjes bij. Mandemakers Keukens heeft in samenwerking met de stylisten van vtwonen nog veel meer stellen en gezinnen mogen helpen. Bekijk alle afleveringen en informatie op onze Verbouwen of Verhuizen pagina.

360° beeld: loop zelf door de woning

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.