Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 3

vtwonen Verbouwen of verhuizen? Aflevering Ede

Geplaatst op: 20 november 2017

Voor de derde aflevering zijn we afgereisd naar Ede, waar Wouter (41), Deborah (39) en hun drie kinderen al 8 jaar in een prachtige jaren ’50 woning wonen. Ondanks de karakteristieke elementen en de perfecte ligging zijn Wouter en Deborah niet meer tevreden met hun woning. Zowel de woonkamer als keuken kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar wat ze precies willen, daar komen ze niet uit. Deborah is verliefd op het karakteristieke huis en is ervan overtuigd dat een verbouwing hun droomwoning waar kan maken. Wouter, daarentegen, geeft de voorkeur aan verhuizen en bezoekt regelmatig nieuwbouwprojecten in de buurt. Tijd voor ons om samen met vtwonen in actie te komen!

Het dilemma en de wensen

Wouter en Deborah willen de afgesloten keuken graag openbreken en bij de L-vormige woonkamer betrekken. Ze twijfelen over een uitbouw, maar vinden het eigenlijk zonde om hiervoor een deel van de tuin in te leveren. Daarnaast zijn ze toe aan een frisse en moderne look: een woning die hen energie geeft. De mooie, originele elementen, zoals de granito vloer en het glas-in-loodraam, mogen hierbij intact blijven, want deze geven het stel een “wow-gevoel”.

Het resultaat: een moderne woonkeuken met volop licht

Samen met het team van vtwonen hebben we de wensen van Wouter en Deborah werkelijkheid gemaakt. Allereerst is de keuken bij de woonkamer betrokken zonder dat hier een uitbouw aan te pas is gekomen. De keuken staat hierdoor direct in contact met de woonkamer, wat het koken een sociale bezigheid maakt. Er is gekozen voor de witte IJssel – Arctis keuken uit de Mandemakers Collectie, welke dankzij de witte fronten meteen voor een frisse uitstraling zorgt. Daarnaast is de keuken voorzien van:

  • Een composiet werkblad met een betonlook dat zorgt voor een stoere uitstraling;
  • Veel opbergruimte (spoelkast, hoekkast, twee ladekasten en een servieskast);
  • De allernieuwste Bauknecht apparatuur (afzuigunit, vaatwasser);
  • Praktische Whirlpool koelkast;
  • Prachtig vrijstaand en robuust fornuis van Bertazonni La Germania;
  • Houten en stalen details die passen bij de charme en stijl van de woning.
     

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

Hopelijk heeft u door het zien van deze make-over in Ede een beeld gekregen van het programma vtwonen Verbouwen of Verhuizen. Mandemakers Keukens heeft in samenwerking met de stylisten van vtwonen echter veel meer stellen en gezinnen geholpen. Bekijk alle afleveringen op onze Verbouwen of Verhuizen pagina.

360° beeld: loop zelf door de woning

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.