Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 6

vtwonen verbouwen of verhuizen? Aflevering Veenendaal

Geplaatst op: 20 november 2017

Voor de zesde aflevering zijn we afgereisd naar Veenendaal, waar Johan (50) en Joke (50) samen met hun twee thuiswonende kinderen in een centraal gelegen rijtjeshuis wonen. Al 15 jaar is de woning dé thuisbasis van het gezin: een plek waar ze veel mooie, maar ook heftige momenten hebben gekend. Inmiddels is de keuken 23 jaar oud en duidelijk toe aan vernieuwing. Ook de woonkamer kan wel een frisse wind gebruiken. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we daarom een prachtige keuken samengesteld voor het stel. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

De onhandige indeling van de benedenverdieping zorgt ervoor dat niet alle ruimte optimaal benut wordt. Johan en Joke willen daarom de halve muur tussen de keuken en woonkamer weghalen, zodat de keuken en woonkamer één geheel vormen en meer ruimte krijgen. Daarnaast is het zitgedeelte ongezellig en is het keukenblok erg laag, waardoor een ergonomische werkhouding tijdens het koken ver te zoeken is. Een volledig open keuken met openslaande deuren naar de tuin staat hoog op het wensenlijstje van Johan en Joke.

Oops, an error occurred! Code: 20230926110447a1a14a9d

Het resultaat: een stoere, open woonkeuken

Vol enthousiasme zijn we samen met de stylisten van vtwonen aan de slag gegaan met de wensen van Johan en Joke. Allereerst is het muurtje tussen de keuken en woonkamer weggehaald, waardoor de gehele ruimte een stuk groter is geworden. Ook de openslaande tuindeuren mochten hierbij natuurlijk niet ontbreken. Er is gekozen voor de stoere Chaleur keuken uit de Mandemakers Collectie waarin voldoende werkruimte is dankzij de ruimtelijke L-vorm. De keuken is voorzien van:

Oops, an error occurred! Code: 202309261104472965d308

360° beeld: loop zelf door de woning

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

Bent u na het zien van deze make-over in Veenendaal benieuwd naar meer? Bekijk dan meer informatie én alle afleveringen op onze Verbouwen of Verhuizen pagina.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.