Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 5

vtwonen verbouwen of verhuizen? Aflevering Schagen

Geplaatst op: 20 november 2017

De vijfde aflevering speelt zich af in Schagen, waar Joost (31) en Janneke (29) in een centraal gelegen 2-onder-1-kap woning wonen. Ruim vier jaar is dit huis hét plekje van Joost en Janneke. Het is het eerste huis waar het stel samen in woont en heeft daarom een bijzondere betekenis. Het laatste jaar ergeren Joost en Janneke zich echter aan steeds meer dingen: de keuken is te klein, er is geen werkplek waar spullen kunnen blijven liggen en het interieur vormt een mengelmoes van stijlen en spullen. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we daarom een prachtige keuken samengesteld voor het stel. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

De kleine keuken is een groot probleem voor Joost en Janneke. Wanneer de een de vaatwasser in- of uitruimt is er voor de ander geen plek meer om te koken. Daarnaast zou Janneke graag een eigen werkplek willen. Wanneer ze ’s avonds nog dingen voor haar werk moet doen, ligt de hele eettafel meteen vol. Een eigen plekje waar ze haar spullen kan laten liggen zou daarom prettig zijn. Tot slot geeft het stel aan dat er ook iets met de indeling van het huis mag gebeuren, zodat de woonkamer, hal en keuken over de gewenste ruimte beschikken.

Het resultaat: een sfeervolle woonkeuken met moderne apparatuur

Samen met de stylisten van vtwonen zijn we aan de slag gegaan met de wensen van Joost en Janneke. Allereerst is de keuken bij de woonkamer getrokken, waardoor er nu sprake is van een ruime woonkeuken met voldoende werkruimte. Er is gekozen voor de strakke vtwonen White keuken, die is uitgevoerd in een ruimtelijke L-vorm. De keuken is voorzien van:

Een stoer beton light werkblad in de kleur antraciet;

360° beeld: loop zelf door de woning

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

Gelukkig zitten Joost en Janneke er in Schagen weer warmpjes bij. Mandemakers Keukens heeft in samenwerking met de stylisten van vtwonen echter veel meer stellen en gezinnen geholpen. Wil je meer zien? Bekijk dan alle afleveringen op onze Verbouwen of Verhuizen pagina.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.