Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Aflevering 5

vtwonen verbouwen of verhuizen? Aflevering Schagen

Geplaatst op: 20 november 2017

De vijfde aflevering speelt zich af in Schagen, waar Joost (31) en Janneke (29) in een centraal gelegen 2-onder-1-kap woning wonen. Ruim vier jaar is dit huis hét plekje van Joost en Janneke. Het is het eerste huis waar het stel samen in woont en heeft daarom een bijzondere betekenis. Het laatste jaar ergeren Joost en Janneke zich echter aan steeds meer dingen: de keuken is te klein, er is geen werkplek waar spullen kunnen blijven liggen en het interieur vormt een mengelmoes van stijlen en spullen. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we daarom een prachtige keuken samengesteld voor het stel. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

De kleine keuken is een groot probleem voor Joost en Janneke. Wanneer de een de vaatwasser in- of uitruimt is er voor de ander geen plek meer om te koken. Daarnaast zou Janneke graag een eigen werkplek willen. Wanneer ze ’s avonds nog dingen voor haar werk moet doen, ligt de hele eettafel meteen vol. Een eigen plekje waar ze haar spullen kan laten liggen zou daarom prettig zijn. Tot slot geeft het stel aan dat er ook iets met de indeling van het huis mag gebeuren, zodat de woonkamer, hal en keuken over de gewenste ruimte beschikken.

Schagen keuken voor verbouwing 1
Schagen keuken voor verbouwing 2
Schagen woonkamer voor verbouwing 1
Schagen woonkamer voor verbouwing 2
Schagen woonkamer voor verbouwing 3

Het resultaat: een sfeervolle woonkeuken met moderne apparatuur

Samen met de stylisten van vtwonen zijn we aan de slag gegaan met de wensen van Joost en Janneke. Allereerst is de keuken bij de woonkamer getrokken, waardoor er nu sprake is van een ruime woonkeuken met voldoende werkruimte. Er is gekozen voor de strakke vtwonen White keuken, die is uitgevoerd in een ruimtelijke L-vorm. De keuken is voorzien van:

Een stoer beton light werkblad in de kleur antraciet;

Schagen keuken na verbouwing 1
Schagen keuken na verbouwing 2
Schagen keuken na verbouwing 3
Schagen keuken na verbouwing 4
Schagen keuken detail 1
Schagen keuken detail 2
Schagen woonkamer na verbouwing 1
Schagen woonkamer na verbouwing 2

360° beeld: loop zelf door de woning

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

In het tv-woonprogramma (NET5) vtwonen Verbouwen of Verhuizen worden gezinnen of stellen geholpen met de vraag: gaan we verbouwen of verhuizen? Door gezinsuitbreiding, een verandering van smaak of tekort aan ruimte moet vaak een beslissing worden gemaakt. Mandemakers heeft in samenwerking met de stylisten van vtwonen voor iedere aflevering een prachtige keuken samengesteld. Bekijk hier alle afleveringen, foto's, details over de keukens, 360 beelden en meer.

Bekijk andere afleveringen van vtwonen:

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie