Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aflevering 7

vtwonen verbouwen of verhuizen: aflevering Den Haag

Geplaatst op: 27 november 2017

Tijdens de zevende aflevering maken we kennis met Koen (33), Sara (35) en hun dochtertje Milou van zes maanden oud. Het gezin woont in een dubbele bovenwoning uit de jaren ’30, dichtbij het centrum van Den Haag. De originele details, zoals de suitedeuren, marmeren schouw en sierlijsten hadden direct hun hart gestolen, maar inmiddels heeft zowel Koen als Sara twijfels bij de woning. De keuken is klein en achterstallig, en de eerste etage erg hokkerig. In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we daarom een prachtige keuken samengesteld voor het stel. Bekijk hier het resultaat..

Het dilemma en de wensen

De kleine, achterstallige keuken vormt het grootste probleem in het huis. Koen en Sara willen de muur naar de woonkamer doorbreken om van deze twee ruimtes één geheel te maken. Ze weten alleen niet hoe. De wens is een grote, strakke keuken met veel kastruimte die in verbinding staat met de woonkamer. Hierbij wil het stel graag dat de originele, authentieke details in het huis bewaard blijven.

Oops, an error occurred! Code: 20231001142153a0ed1cf7

Het resultaat: een strakke, moderne woonkeuken met bar

Vol enthousiasme zijn we samen met de stylisten van vtwonen aan de slag gegaan om het droomhuis van Koen en Sara te realiseren. Er is gekozen voor de greeploze, lichtgrijze Semois keuken uit de Mandemakers Collectie. Het barretje zorgt voor een luchtige afscheiding tussen de twee ruimtes en creëert bovendien voor een gezellige zitplek. De keuken is voorzien van:

Oops, an error occurred! Code: 2023100114215385430670

Wat is vtwonen Verbouwen of Verhuizen?

De verbouwing in Den Haag was alweer de laatste aflevering van de serie Verbouwen of Verhuizen. Bent u nieuwsgierig geraakt naar de andere afleveringen? Bekijk deze én alle informatie over de serie op onze Verbouwen of Verhuizen pagina.

360° beeld: loop zelf door de woning

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.