Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Landelijke keukens inrichten

Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Op zoek naar de inrichting voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten. U leest hier alles over opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. En, weet u het al: kiest u voor modern landelijk of klassiek landelijk? Met een landelijk ingerichte keuken haalt u het platteland in huis. Dat betekent het gevoel van boerencake, van met het hele gezin rond de grote houten tafel aan een mok koffie. Maar ook van groot kookgerei dat zichtbaar in de keuken hangt. Een landelijke keuken inrichten doet u zo!

Speelse opstelling in uw landelijke keuken

Een landelijke keuken past in iedere inrichting, ongeacht de grootte of lichtval. Wij hebben acht eenvoudige tips op een rijtje gezet waarmee u bourgondisch omtovert tot boergondisch. Lees hier alles over de opstelling van uw landelijke keuken.

Natuurlijke materialen

Met welke materialen is de keuken het makkelijkste een dorps karakter te geven, ook al woont u in de stad? Wij hebben de belangrijkste natuurlijke materialen voor u uitgelicht. Deze combineren warmte met een robuuste uitstraling. Lees hier alles over het gebruik van natuurlijke materialen in uw landelijke keuken.