Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Colore perla keramiek

Barletti

Keuken met klasse

De ingebouwde kasten en apparaten geven deze luxe keuken een rustige en stijlvolle uitstraling. Er is gelet op elk detail. Kijk maar eens naar het afzuigsysteem boven het eiland, bekleed met het stijlvolle behang van Arte. Praktisch is deze keuken ook. Aan het lichte,

Lees verder

Keuken met klasse

De ingebouwde kasten en apparaten geven deze luxe keuken een rustige en stijlvolle uitstraling. Er is gelet op elk detail. Kijk maar eens naar het afzuigsysteem boven het eiland, bekleed met het stijlvolle behang van Arte. Praktisch is deze keuken ook. Aan het lichte, grote eiland heeft u volop ruimte om uitgebreid te koken voor vrienden en familie!

De luxe apparatuur van Gaggenau maakt deze keuken een droom voor elke levensgenieter. Bij het ontwerpen van de apparaten heeft Gaggenau niet alleen rekening gehouden met functionaliteit, maar zeker ook met design. Het is wel duidelijk dat deze keuken om meer draait dan alleen koken. Het is het hart van uw huis, waar u elke dag leeft, tot rust komt en geniet.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.