Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Binnenkijken met Mandemakers

Op deze pagina laten we klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

Prachtige artikelen over prachtige keukens. Deze zijn verdeeld over deze pagina's en geven een goed beeld van wat u allemaal mag verwachten van Mandemakers Keukens.

Diar Abbas

Diar Abbas is een gepassioneerde food content creator. In zijn foodvideo’s spat de liefde voor koken van het scherm. Een mooie keuken geeft hem extra inspiratie. Diar laat ons dan ook graag binnenkijken bij de fijne SieMatic keuken waarin hij zijn receptenvideo’s opneemt.

Familie Sentse

Op zoek naar een keuken die net wat anders is? Kijk dan even binnen bij Astrid en Cindy Sentse. In overleg met een van onze adviseurs kozen zij voor een gewaagde opstelling met uitzicht op de tuin.

Het stadslogement van Sanne

Sanne Aalten heeft een stadslogement in het historische centrum van Zwolle met een prachtige keuken op maat. We mogen binnenkijken in de gerenoveerde stadsvilla, die ook gebruikt wordt als kookstudio.

De familie Jennissen-Gorter

Clin en Rieke kochten 3 jaar geleden een boerderij uit 1846: “Waar nu onze keuken is, stonden een paar jaar geleden nog kalfjes".

De familie Schoenmakers

Pierre en Yvonne Schoenmakers zijn al 38 jaar samen en wisten precies wat ze wilden in een nieuwe keuken: rust, ruimte én alle apparatuur van Miele!

Irene en Ferdinand

Irene en Ferdinand: “We houden allebei van luxe, dus gingen we voor mooie materialen en goede apparatuur van Siemens."

Familie van Ast

De familie van Ast voelt zich de koning te rijk met hun stijlvolle keuken, met als highlights de Quooker, de Bora kookplaat en de stoomoven. 

Familie Smeets-van Knapen

Neem een kijkje in de keuken van familie Smeets-van Knapen en laat u inspireren door deze prachtige keuken uit de vtwonen collectie: de Basic Greige.

Familie Idzenga

Keuken inspiratie doe je vooral op door binnen te kijken bij anderen. De familie Idzenga laat graag hun mooie nieuwe keuken zien, met als highlights de Quooker én de wijnklimaatkast.

de familie Mourus

Joost en Rianne wonen samen hun hond in een nieuwbouwwijk in Goirle. Ze bouwden het huis, met uiteraard wat hulp, helemaal zelf en zonder aannemer.

Esther en Oswin

Na een moodboard te hebben gemaakt op Pinterest besloot Esther langs verschillende keukenshowrooms te gaan.

Ascha van de Meent

 Ascha en Jaap hadden een duidelijk beeld van hoe hun droomkeuken eruit zou moeten zien: ‘Wij wilden sowieso een matzwarte keuken met betonelementen.'

Stijlvol Wonen

Bekijk de African chic keuken van Ed en Anita, en de luxe keuken van Karim en Barbara!

Jorinde van der Veer

Jorinde van der Veer

We keken binnen bij kookliefhebber Jorinde. Met haar landelijke Mandemakers keuken die van alle gemakken is voorzien, zet zij de lekkerste gerechten op tafel.

Sandra en Marnus

Sandra en Marnus zijn de laatste tijd druk bezig geweest om de keuken te vervangen en het interieur een opfris beurt te geven. Bekijk hier het schitterende resultaat!  

Femke en Erwin

"Het leek onmogelijk. Maar het kan dus wel, en het is een grote aanvulling op ons interieur gebleken. We zitten altijd aan het eiland.

Janet en Peter

De klassieke schoonheid. "We vielen meteen voor het stijlvolle uiterlijk en die prachtige gevormde greepjes."

Familie van den Berg

Het zijn twee kritische mensen, en dat is prima. Het resultaat zie je terug in de secure styling van huis en tuin. Alles draait om de details.

  • Lees meer
Familie Simons

De keuken is helemaal zo geworden als Bas en Ageeth hoopten. Het is precies de woonkeuken die ze voor ogen hadden.

Familie Buurman

Eerlijk is eerlijk, het resultaat is verbluffend. Het eetgedeelte van het huis gaat over in het keukengedeelte dat, op zijn beurt, haast naadloos overgaat in de tuin.

Familie Smulders

Lisa heeft zich de afgelopen maanden intensief beziggehouden met hun nieuwe huis en de inrichting ervan. Een hele klus, maar het resultaat mag er zijn.

Familie van Vliet

We hebben de jaren dertig invloeden gemixt met strakke, haast industriële elementen.

Ton en Anita

Terwijl het kiezen van een nieuwe keuken voor sommige mensen een heel proces kan zijn, waren Ton en Anita binnen de kortste keren klaar.

Aflevering 1 - Aalsmeer

Aflevering 1 - Aalsmeer

Al 15 jaar wonen Pieter en Merel met hun kinderen in een prachtige, twee-onder-een-kap jaren ’30 woning die zij hebben gekocht van de moeder van Pieter. Bekijk hier de aflevering.

Aflevering 2 - Haarlem

Aflevering 2 - Haarlem

Het sprookjeshuis van Maarten en Elise heeft zijn naam te danken aan de bijzondere indeling, gekke hoekjes en speelse trappetjes. 

Aflevering 3 - Ede

Aflevering 3 - Ede

Wouter (41), Deborah (39) en hun drie kinderen wonen al 8 jaar in een prachtige jaren '50 woning. Ondanks de karakteristieke elementen en de perfecte ligging van de woning, vinden Wouter en Deborah het tijd voor een opknapbeurt.

Aflevering 4 - Utrecht

Aflevering 4 - Utrecht

Toen Rik (47) en Tamara (46) hun jaren '30 woning in 2010 bezichtigden, was het liefde op het eerste gezicht. Inmiddels zijn ze zeven jaar verder en is zowel Rik als Tamara niet meer tevreden. Oftewel; tijd voor een herinrichting.

Aflevering 5 - Schagen

Aflevering 5 - Schagen

Joost en Janneke wonen ruim vier jaar samen in Schagen. De keuken is aan de kleine kant en is de woonkamer een mengelmoes van stijlen.

Aflevering 6 - Veenendaal

Aflevering 6 - Veenendaal

Na 15 jaar woonplezier vinden Johan (50) en Joke (50) dat hun woning toe is aan vernieuwing.

Aflevering 7 - Den Haag

Aflevering 7 - Haarlem

Koen (33), Sara (35) en hun dochtertje Milou van zes maanden oud wonen samen in een dubbele bovenwoning uit de jaren '30, dichtbij het centrum van Den Haag. De keuken is echter achterstallig en de eerste etage hokkerig. Tijd om het interieur onder handen te nemen.

Aflevering 8 - Rijswijk

Aflevering 8 - Rijswijk

In de laatste aflevering gaan we naar Peter (36), Mariëtte (33) en hun zoontjes Meint (3) en Thieme (1). Het gezin woont in een jaren '30 tussenwoning in Rijswijk. Peter en Mariëtte voelen zich helemaal thuis, maar zijn niet tevreden over de staat van de woning. Lees hier het verloop van de verbouwing.