Keukens van klanten

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Binnenkijken

Keukens

van klanten

Binnenkijken met mandemakers

Op deze pagina laten we klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

Elf prachtige reportages over elf prachtige keukens. Deze zijn verdeeld over deze pagina's en geven een goed beeld van wat u allemaal mag verwachten van Mandemakers Keukens.

Wat is het verhaal achter hun keuken, wat heeft hen geïnspireerd en hoe heeft Mandemakers Keukens daarbij kunnen helpen?

Sandra en Marnus

Sandra en Marnus zijn de laatste tijd druk bezig geweest om de keuken te vervangen en het interieur een opfris beurt te geven. Bekijk hier het schitterende resultaat!  

Femke en Erwin

"Het leek onmogelijk. Maar het kan dus wel, en het is een grote aanvulling op ons interieur gebleken. We zitten altijd aan het eiland.

Janet en Peter

De klassieke schoonheid. "We vielen meteen voor het stijlvolle uiterlijk en die prachtige gevormde greepjes."

Familie van den Berg

Het zijn twee kritische mensen, en dat is prima. Het resultaat zie je terug in de secure styling van huis en tuin. Alles draait om de details.

Familie Simons

De keuken is helemaal zo geworden als Bas en Ageeth hoopten. Het is precies de woonkeuken die ze voor ogen hadden.

Familie Buurman

Eerlijk is eerlijk, het resultaat is verbluffend. Het eetgedeelte van het huis gaat over in het keukengedeelte dat, op zijn beurt, haast naadloos overgaat in de tuin.

Familie Smulders

Lisa heeft zich de afgelopen maanden intensief beziggehouden met hun nieuwe huis en de inrichting ervan. Een hele klus, maar het resultaat mag er zijn.

Familie van Vliet

We hebben de jaren dertig invloeden gemixt met strakke, haast industriële elementen.

Ton en Anita

Terwijl het kiezen van een nieuwe keuken voor sommige mensen een heel proces kan zijn, waren Ton en Anita binnen de kortste keren klaar.

Fabienne en Ruud

Fabienne en Ruud

"We hebben vier kinderen en wilden een sfeervolle maar praktische woonkeuken. We zitten nu bijna altijd in de keuken, precies zoals we hadden verwacht."

Judith en Arjan

We houden van licht en ruimte. En van praktisch, want daar ontkom je natuurlijk niet aan in een gezin van vier. 

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2018

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?