Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Binnenkijken bij food content creator Diar

Diar Abbas is een gepassioneerde food content creator. In zijn foodvideo’s spat de liefde voor koken van het scherm. Een mooie keuken geeft hem extra inspiratie. Diar laat ons dan ook graag binnenkijken bij de fijne SieMatic keuken waarin hij zijn receptenvideo’s opneemt.

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!

Deskundig advies

De SieMatic PURE waarin Diar zijn gerechten maakt, staat in Groningen, in het huis van zijn broer. “Mijn broer en zijn vrouw wilden een nieuwe keuken en ik heb geholpen met het ontwerp en de keuze van de apparatuur. Mandemakers heeft ons hierin geweldig begeleid.

Het deskundige advies en het enthousiasme van de adviseur hebben ons enorm geholpen. Mijn broer en schoonzus genieten dagelijks van hun schitterende keuken. En ik geniet mee, want ik gebruik de ruimte regelmatig als studio.”

Inspiratie uit de Japanse filosofie

De serene keuken van Siematic ademt rust, eenvoud en tevredenheid. Thema’s uit de Japanse filosofie waardoor Diar zich heeft laten inspireren. “Mijn familie hecht veel waarde aan een fijne, warme sfeer en aan zaken die er echt toe doen, zoals genieten van de kleine dingen in het leven en samenzijn met familie en vrienden. Een leefkeuken met een grote bar aan het kookeiland was daarom een grote wens van ons. Mijn broer zit hier nu elke ochtend met een lekkere kop koffie en ik heb er na de opnames gezellige gesprekken met mijn gasten.”

Fan van fase-bakken

De keuken heeft hoogwaardige keukenapparatuur, zoals een BORA-kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een Quooker Flex van roestvrijstaal. Diar is vooral in zijn nopjes met de ATAG multi-oven. “Ik ben fan van de functie 'fase bakken', waarbij je met slechts één druk op de knop meerdere bereidingen achter elkaar kunt instellen. Zo laat ik drumsticks eerst garen met de stoomfunctie en daarna zorgt de grill voor een heerlijke crispy bite. En er is meer! Deze oven heeft een aqua clean-programma. Hiermee kun je etensresten losweken en hoef je geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ideaal voor opnamedagen waarbij ik meerdere gerechten op een dag maak.”

Caesarstone is sterker dan marmer of graniet

Het Caesarstone werkblad in de kleur Moorland Fog heeft natuurlijke patronen en de beige, zand- en grijstinten vloeien mooi samen met de fronten en de gietvloer. Het blad is niet poreus, wat hygiënisch is. En het is ook gemakkelijk schoon te maken. Caesarstone is hittebestendig en sterker dan een werkblad van marmer of graniet. Diar is er blij mee. “Ideaal als ik mijn keukengerei voor de show de lucht ingooi en weer eens niet opvang,” lacht hij. 

Nog meer inspiratie?

Bestel het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.