Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Eigen stenenbladen fabriek

Maximale kwaliteit tegen een minimale prijs

Mandemakers keukens bestaat inmiddels 30 jaar maar blijft altijd vernieuwen. Sinds kort zijn we trotse eigenaar van een eigen stenenbladen fabriek. Dat is uitermate voordelig voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Bij ons heeft u niet alleen de grootste keuze in verschillende kleuren en structuren graniet maar het voordeel van een eigen fabriek komt ook tot uitdrukking in de prijs. Kom langs in een van onze showrooms en u zult versteld staan van de mogelijkheden, de keuze én de prijs!

In de eigen stenenbladen fabriek wordt natuursteen vakkundig verwerkt tot perfect afgewerkte, duurzame werkbladen voor in uw keuken.

Mandemakers Keukens heeft graag controle op het gehele traject van een nieuwe keuken. Van de eerste schetsen voor een nieuw ontwerp tot het aandraaien van het laatste schroefje. Een eigen stenenbladen fabriek is daar het laatste bewijs van. Daardoor kunnen we nu óók op graniet maximale kwaliteit garanderen tegen een minimale prijs.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Maximale kwaliteit tegen minimale prijs

Lion van Loon, mede eigenaar van de stenenbladen fabriek

Eigen granietfabriek

Maximale kwaliteit tegen minimale prijs

Bij ons heeft u niet alleen de grootste keuze in verschillende kleuren en structuren graniet maar het voordeel van een eigen fabriek komt ook tot uitdrukking in de prijs.