Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bij de familie Sentse wil je echt even binnenkijken!

Op zoek naar een keuken die net wat anders is? Kijk dan even binnen bij Astrid en Cindy Sentse. In overleg met een van onze adviseurs kozen zij voor een gewaagde opstelling met uitzicht op de tuin. Hun bijzondere keuken met roestvrijstalen werkblad is van alle moderne gemakken voorzien. Zo hebben ze een stoomoven, een warmhoudlade en een inductiekookplaat. Allemaal van het merk Siemens. Lees het verhaal van dit stel en laat de keukeninspiratie de vrije loop!

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!

Koken with a view

Astrid en Cindy wonen met hun 2 katten in Kortgene. Een plaats op Noord-Beveland, lekker dicht bij het strand én bij het Veerse Meer. Een fijne plek, zeker als je zoals dit stel van watersport houdt. Het vrijstaande huis hebben ze een aantal jaar geleden gekocht en zelf helemaal gestript. “Een update was echt nodig”, zegt Cindy stellig. “Nu is het helemaal naar onze wens. Zeker met de keuken zijn we heel blij. Door de bijzondere opstelling voor het raam kijken we tijdens het koken heerlijk de tuin in.”

Goed advies is veel waard

“We zijn naar verschillende keukenzaken geweest”, vertelt Astrid. “Maar bij de één was er een wachttijd van 7 weken en bij de ander zagen we niets naar onze smaak, die soms een tikkeltje gewaagd is. Bij Mandemakers Keukens vonden we wat we zochten. Een adviseur die de tijd voor ons nam en begreep wat wij wilden.” “En die met koffie en zelfgemaakte appeltaart kwam”, lacht Cindy. De dames zijn het eens: “Het kopen van een keuken is best tijdrovend, maar de tijd nemen voor goed advies levert echt iets op. Dit ontwerp hadden wij nooit zelf kunnen bedenken.”

We missen niks

Cindy: “We hadden een paar duidelijke wensen voor onze nieuwe keuken, maar we hadden nog geen idee over de opstelling. Kookeiland, schiereiland, alle opties lagen nog open. Wel wisten we zeker dat we een matzwarte keuken wilden met een spoelbak en een inductiekookplaat die mooi in het blad vallen.” Het werden uiteindelijk een strak RVS blad en bornietzwarte fronten. Astrid wilde ook graag een kokendwaterkraan voor een snel soepje of een kopje thee. En bij beiden stond een koffiecorner hoog op het lijstje. Daarnaast hebben ze gekozen voor apparatuur van het kwaliteitsmerk Siemens. Astrid en Cindy zijn superblij met het resultaat: “Al onze wensen zijn vervuld in de nieuwe keuken. We missen echt niks!”

Bij meer klanten binnenkijken? Dat kan! Je vindt volop keukeninspiratie online en in ons magazine.