Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Binnenkijken bij de familie Schoenmakers

Pierre en Yvonne Schoenmakers zijn al 38 jaar samen en wisten precies wat ze wilden in een nieuwe keuken: rust, ruimte én alle keukenapparatuur van Miele! Goed voorbereid stapten ze binnen bij onze vestiging in Kaatsheuvel. En vol inspiratie stapten ze weer naar buiten. “Als je zo’n grote aankoop doet, is het fijn als iemand met je meedenkt. Iemand met ervaring die je wijst op de voordelen van bijvoorbeeld een Quooker of een wijnklimaatkast. Zo iemand vonden wij bij Mandemakers.”

3 keer scheepsrecht bij Mandemakers Keukens

Pierre en Yvonne zijn vaste klanten bij Mandemakers Keukens. Dit is hun derde keuken. De vorige van SieMatic kochten ze ook in Kaatsheuvel en gebruikten ze maar liefst 27 jaar. “Er was nog niets aan kapot”, vertelt Pierre trots. “Vrienden van ons verbaasden zich dan ook over onze plannen. Ze vonden onze keuken er nog zo goed uitzien! Maar wij wilden verandering in ons huis. We kozen voor een moderne stratusgrijze ultramatte keuken van Barletti. We zijn er echt superblij mee!”

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!

"Wij hebben onze vorige keuken ook bij Mandemakers gekocht. Deze ging maar liefst 27 jaar mee. Er was nog niets aan kapot! Maar wij waren toe aan verandering."

Goed geholpen

Het stel uit Kaatsheuvel had niet veel keukeninspiratie nodig. Hun wensenlijstje was al klaar. “We gingen voor een moderne uitstraling en veel werkruimte. Toch hebben we veel gehad aan de tips van Mandemakers”, zegt Pierre. “Hier werken mensen die echt luisteren en met nieuwe inzichten komen, zonder iets op te dringen. Dat is fijn. We zijn ook regelmatig teruggegaan om verschillende opties nog eens te bekijken en weer te laten bezinken. Zo wisten we zeker dat we de juiste keuze maakten.”

Alles van Miele

Over de apparatuur waren Pierre en Yvonne het snel eens: alles van Miele! De oven, de oven met magnetronfunctie, de warmhoudlade, de wijnklimaatkast, de koelkast én de vaatwasser. Stuk voor stuk van het topmerk Miele. En met ook nog een Quooker-kraan en een Bora-kookplaat met geïntegreerde afzuiging is het wel duidelijk dat ook deze keuken weer 27 jaar mee zal gaan.

Mooie momenten

“We genieten ervan om nieuwe recepten uit te proberen in de keuken”, vertelt Yvonne. “Zeker als de kinderen of vrienden komen eten, vinden we het leuk om lekker uit te pakken en lang te tafelen. Uiteraard met een mooie wijn op temperatuur uit onze wijnklimaatkast. Als we met veel vrienden zijn, eten we in de kamer aan de grote tafel, maar met z’n tweetjes blijven we gezellig in de keuken. De hoge tafel in het midden is een fijne plek. Daar zullen we nog heel wat uurtjes zitten!”

Bij meer klanten binnenkijken? Dat kan! Je vindt volop keukeninspiratie online en in ons magazine.