Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Kom binnenkijken in het stadslogement van Sanne

Sanne Aalten heeft een stadslogement in het historische centrum van Zwolle met een prachtige keuken op maat. We mogen binnenkijken in de gerenoveerde stadsvilla, die ook gebruikt wordt als kookstudio. Het ontwerpen van de keuken was een interessante uitdaging, vanwege een knik in de wand en omdat de voorkant van de ruimte breder is dan de achterkant. Sanne is erg tevreden over het mooie resultaat: “De adviseur van Mandemakers Keukens kwam met innovatieve oplossingen. Hij dacht echt mee met mijn wensen!”

 

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!

Het perfecte plaatje

Sanne is interieurdesigner en had de stijl van haar nieuwe keuken vooraf al voor ogen: Hotel Chique met een luxe uitstraling. De adviseur van Mandemakers wist precies welke materialen en kleuren daar goed bij passen. Zo hebben ze samen het perfecte plaatje gecreëerd. Sanne koos voor fronten van SieMatic in de kleur Muskus. De bar is in de kleur Larix terra. Een mooi contrast met het Lion White gepolijste composiete werkblad. De zwarte greeplijsten geven het geheel een chic accent.

High-end apparatuur

Bij een keuken met een luxe uitstraling hoort natuurlijk ook goede en mooie apparatuur. Sanne: “Ik heb gekozen voor de high-end keukenapparatuur van Siemens. De lekker grote koelkast bijvoorbeeld en de ruime oven. De kookplaat is van BORA en heeft een geïntegreerde afzuigunit. Hij is lekker stil, makkelijk schoon te maken en het minimalistische design past perfect bij deze keuken.” Als laatste stond een Quooker-kraan op het wensenlijstje van Sanne: “Altijd kokend water bij de hand hebben, is ideaal!”

Creatieve oplossing voor uitdagende ruimte

Het ontwerpen van deze keuken was een leuke uitdaging. De ruimte is niet recht en moet geschikt zijn voor gasten van het stadslogement en van de kookstudio. Daarnaast wilde Sanne graag de mogelijkheid om in de toekomst een wasmachine en droger kwijt te kunnen in de ruimte. Sanne: “In het ontwerp heeft de adviseur de muur met de knik een sublieme functie gegeven. Die wand heeft lage voorraadkasten en biedt ruimte voor een eventuele wasmachine en droger. Voor nu zit er op die plek een bar die meeloopt met de vorm van de muur. Een fantastische vondst. Het resultaat is prachtig. En zo’n bar is ook nog eens heel gezellig om aan te schuiven en te genieten van al het lekkers dat voorbij komt.”

Meer inspiratie

Geïnspireerd door deze keuken en wilt u graag meer keukens zien? Dat kan! Kijk binnen bij onze klanten! Of vraag ons magazine aan voor nog meer keukeninspiratie.