Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Hartslag van een wereldstad

Ton is al jarenlang een zakenman in het hotelwezen en internationaal volop actief. Als drijvende kracht achter een slimme hotelformule bruist hij voortdurend van de nieuwe initiatieven. Maar hij weet, met zijn vrouw Anita aan zijn zijde, ook privé met volle teugen van het leven te genieten. De keuze voor de bruisende metropool Rotterdam is dus niet geheel toevallig. "Het uitzicht is hier adembenemend. Je kijkt uit over de stad en de haven, waar altijd een inspirerende bedrijvigheid heerst en dat spreekt ons enorm aan. Voor ons is dit echt een rustpunt en een ideale uitvalsbasis tegelijk."

"WE ZIJN GEWEND DAT ALLES TOT IN DETAIL MOET KLOPPEN EN DAARAAN VOLDOET ONZE BARLETTI VOLLEDIG"

Goed voorbereid

Om het casco opgeleverde appartement van meet af aan een eigen signatuur te geven, werd designer Eric Kuster ingeschakeld. Hij gaf het interieur een strakke, maar toch ook warme uitstraling in een kleurstelling die Ton en Anita op het lijf is geschreven. Alleen voor de keuken kozen de bewoners een andere oplossing, waarover ze van tevoren al goed hadden nagedacht. "We wisten exact hoe we het wilden hebben", vertelt Anita. "Alle afmetingen, alle specifieke wensen ten aanzien van stijl en apparatuur, de ingeving om de apparatenwand iets te laten inspringen: we hadden het al helemaal in ons hoofd zitten nog vóórdat we op zoek gingen naar een betrouwbare keukenleverancier. Want met onze drukke agenda wilden we alles graag in één keer afhandelen."

Meteen naar Mandemakers Keukens

Terwijl het kiezen van een nieuwe keuken voor sommige mensen een heel proces kan zijn, waren Ton en Anita binnen de kortste keren klaar. "Omdat Mandemakers Keukens binnen ons netwerk een goede naam heeft, zijn we daar spontaan binnengestapt. Het werd liefde op het eerste gezicht. De Barletti keuken bij binnenkomst had meteen al alles in zich om binnen ons totale interieurconcept te passen. Alleen de kleur hebben we anders gekozen. En uiteraard de afmetingen. Verder vonden we het erg prettig om de keuken nu eens niet apart te laten bouwen, maar bij Mandemakers zelf samen te stellen. Zo wisten we exact wat we konden verwachten en konden we veel invloed uitoefenen op allerlei details. Daarbij zijn we van begin tot eind prima geholpen door de keukenadviseur. Die zorgde er ook voor dat de keuken later keurig op tijd bij ons werd geplaatst."

De finishing touch

Anita en Ton zijn zeker geen fanatieke amateurkoks. Maar bij een appartement van formaat hoort ook een keuken van formaat, vinden ze. En dat betekent dat alles wel aanwezig moet zijn om een keer culinair uit te pakken. "Deze Barletti keuken maakt ons appartement compleet en zorgt er mede voor dat we ons hier helemaal thuis voelen", zegt Anita. "Als we tenminste niet buiten de deur eten", kopt Ton direct in.

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!