Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

 

Hún huis

Zo'n twee jaar geleden hebben Ageeth en Bas hun intrek genomen in deze boerderij in een mooi Brabants dorpje. De indeling van de boerderij hebben ze intact gelaten, maar ze hebben alles geschilderd, de plinten aangepast, een nieuw verlichtingsplan gemaakt, een deel van de badkamer veranderd en een compleet nieuwe keuken gekozen. Ze hebben het hún huis gemaakt.

"Onze keuken is dé plek in huis. De verzamelplek."

Passend bij de uitstraling

De nieuwe keuken vormt de meest ingrijpende aanpassing. "We hebben voor een Da Vinci keuken van Mandemakers Keukens gekozen. Deze keuken past precies bij de uitstraling van ons huis. De Da Vinci heeft een landelijke sfeer, maar met een eigentijdse look", vertelt Ageeth. Het meest trots zijn ze op hun oven en het grote fornuis. "Het is werkelijk groots. Een fantastisch apparaat."

De rol van Mandemakers

De keuze voor de Da Vinci was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel de adviseurs als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen. En dat is heel goed gelukt."

Verwachtingen uitgekomen

De keuken is helemaal zo geworden als Bas en Ageeth hoopten. "Het is precies de woonkeuken die we voor ogen hadden. Alles werkt prima en meneer Mandemakers heeft ook aan de kleinste details gedacht. Details die de keuken een extra dimensie geven."

Samen met familie en vrienden

Als gevolg van drukke werkzaamheden, zijn ze vaak van huis. Ageeth heeft samen met haar vader en haar twee broers een bedrijf in dameslingerie. Bas heeft een eigen bedrijf dat handelt in damesschoenen. Ze reizen allebei de wereld over. "In ons huis voelen we ons thuis. Dit is echt onze haven. Een plek om samen te zijn. Ook met familie en vrienden die we door onze reizen niet geregeld zien. Die komen dan ook altijd gewoon via de keuken ons huis binnen. Op z'n Brabants",vult Ageeth aan.

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!