Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

 

Magnifiek uitzicht

Henk Buurman werkt bij een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van software voor de farmaceutische industrie. Zijn vrouw Shyama komt oorspronkelijk uit Suriname en woont al vele jaren in Nederland. Ze werkt drie dagen in de week bij een kinderdagverblijf en dat vindt ze heerlijk. Samen genieten ze van hun nieuwe keuken. Ze hebben nu geweldig uitzicht op de keuken en de haast eindeloze landerijen.

"Onze uitbouw is van glas. Dat past mooi bij het glazen werkblad in onze Siematic"

Onorthodoxe aanpak

De verbouwing van hun huis hebben ze behoorlijk onorthodox aangepakt. Eerst hebben ze een keuken uitgezocht. Pas daarna hebben ze hun architect opdracht gegeven om een uitbouw te ontwerpen: een uitbouw 'om de keuken heen'. Ze hadden duidelijke idee├źn omtrent hun nieuwe keuken: strak, greeploos, veel ruimte en licht, geen bovenkastjes en een wand waarin alle apparatuur is geconcentreerd.

De weg naar Mandemakers Keukens

Ze hadden prima ervaringen met hun vorige SieMatic keuken. Het stond dus als een paal boven water dat ze opnieuw SieMatic zouden kiezen. In eerste instantie lieten ze een offerte maken bij de keukenzaak waar ze hun vorige SieMatic keuken hadden gekocht. "Dat viel niet mee. Vervolgens hebben we een SieMatic keuken laten offreren bij Mandemakers Keukens." Niet alleen was het bedrag onder de streep een stuk aangenamer, ook het ontvangst en de behandeling spraken Henk en Shyama aan. Ze troffen het met hun keukenadviseuse. "Zij was zeer deskundig", aldus Henk. "En ontzettend aardig", vult Shyama aan.

Gasten in de keuken

Shyama en Henk ontvangen graag gasten. Ze hebben een grote familie en veel vrienden. Dus bij feesten is het al snel erg druk. "Als mijn Surinaamse familie op bezoek is, is het een drukte van belang in de keuken. Eten is natuurlijk erg belangrijk en iedereen wil graag meehelpen. Gelukkig hebben we nu veel ruimte", vertelt Shyama enthousiast. "Dankzij de indeling, de ruimte, de stijl en het licht geeft onze keuken niet het gevoel dat het een keuken is", besluit Henk. "Ze maakt volledig deel uit van het woongedeelte."

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!