Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Het wensenlijstje

In 2002 lieten Judith en Arjan Vrielink een vrijstaand huis bouwen. Het stel heeft inmiddels vier kinderen, waardoor de oorspronkelijke keuken niet meer voldeed. ‘We wilden een grote oven. We konden bijvoorbeeld nooit samen onze pizza’s eten, omdat er maar twee tegelijk in de oude oven pasten. Verder hadden we een grotere koelkast nodig, moest het werkblad hoger en wilden we van de bovenkastjes af. We houden namelijk van licht en ruimte.’ Judith en Arjan maakten een rondje door de regio, op zoek naar het juiste adres om hun nieuwe keuken te kopen. ‘Zo kwamen we bij Mandemakers keukens in Zutphen terecht. Daar werden we heel vriendelijk ontvangen. Het rook er lekker naar appeltaart en de dame achter de balie maakte meteen een leuk praatje met de kinderen. Daarnaast zagen we meteen al heel wat onderdelen die we mooi vonden. We hadden er kortom alle vertrouwen in en hebben meteen een afspraak gemaakt voor een paar dagen later, om de keuken op tekening te laten zetten.’ »

 

"We vinden het prachtig dat alles zoveel ruimtelijker is geworden"

De kracht van de adviseur

Al pratend met de adviseur besloten ze diezelfde dag wat het precies zou worden.’ De uitverkoren keuken is de Orne, uit de Mandemakers collectie, ontworpen door Stefan Mandemakers zelf. De Vrielinks kozen voor fronten in betonlook. ‘We hebben veel wit in huis, en we wilden ook wat spanning creëren. Bijkomend voordeel is dat je er – met al die kinderhanden die overal aan zitten – zo goed als niets op ziet. Ik wilde een praktische keuken, niet dat ik de hele dag met een doekje moest rondlopen.

Trots

'De plaatsing verliep voorbeeldig. De monteur is tot elf uur ’s avonds bezig geweest, maar toen stond-ie ook perfect. De nieuwe keuken bevalt uitstekend. Ik vind het prachtig dat alles zoveel ruimtelijker is geworden. De keuken functioneert ook erg goed, hij is gewoon heel logisch ingedeeld. De koelkast is nu ruim genoeg. En die grote hoge oven is geweldig, we kunnen nu alle zes tegelijk eten!’

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!