Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Binnenkijken bij Ed en Anita

Afrikaans chic

Afrika heeft een belangrijke plaats in het hart van Anita en Ed Winters. Dat hoor je in de verhalen die ze vertellen over hun leven samen en dat zie je ook terug in hun interieur.

Nieuwe start

Twaalf jaar geleden kwam Ed bij Anita wonen. Hun interieur was een ratjetoe van spullen maar ze waren van plan om een ander huis te kopen en daar helemaal opnieuw te beginnen. Dat gebeurde twee jaar geleden. Anita: “We kochten deze woning op papier in de nieuwe wijk Meerhoven in Eindhoven. Zo hebben wij drie woonlagen. Je komt via de voordeur binnen op de eerste verdieping waar de living en de werkkamer zijn. Beneden is onze keuken”.

In het interieur in ‘African Chic-stijl’ past deze prachtige, strakke Siematic keuken van Mandemakers met granieten werkblad perfect!

“Ed en ik komen al jaren in Zuid-Afrika, het voelt voor ons als een tweede thuis”

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Binnenkijken bij Barbara en Karim

Een dikke tien

De woning van Barbara en Karim straalt internationale klasse uit, maar staat gewoon in een bosrijke villawijk in Nederland. De bewoners dachten na over elk detail en dat is te zien: het eindresultaat is verbluffend. 

Het magazine Stijlvol Wonen keek binnen bij Barbara en Karim. “Karim en ik gaan allebei altijd voor een tien”, zegt Barbara. “Dat geldt voor alles wat we doen en dus ook voor ons huis. Ruim twee jaar zijn we op zoek geweest naar een geschikte plek. Eerst keken we nog naar bestaande woningen, maar we kwamen er al gauw achter dat we met ons wensenlijstje enorm moesten verbouwen waardoor de kosten uit de hand zouden lopen. Daarom kozen we ervoor om zelf te bouwen. We hebben in een deel van Midden-Nederland en Noord-Brabant gezocht en uiteindelijk dit perceel gevonden. Het ligt vlakbij een snelweg en een golfbaan, dat vond Karim belangrijk in verband met zijn werk en zijn hobby. En ik wilde graag bomen en groen om me heen, daarom was dit voor ons allebei de perfecte plek.” 

De zwart gebeitste, eiken SieMatic-keuken met glazen aanrechtblad komt van Mandemakers Keukens en is een echte eyecatcher in het huis. Alle apparatuur is van Siemens.

“Karim en ik gaan allebei altijd voor een tien”

Fotografie: anneke gambon
Tekst Yvonne van Galen - Stijlvol Wonen