Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Mandemakers Individual Orchidea

Mandemakers Individual

Mandemakers Individual staat voor handgemaakte keukens op maat en dat is te zien aan de details in deze keuken. De massief houten fronten en het dikke betonnen werkblad geven deze keuken een modern, maar landelijk karakter. De lange wandplank is een stijlvolle ruimte winnaar, maar ook dé

Lees verder

Mandemakers Individual staat voor handgemaakte keukens op maat en dat is te zien aan de details in deze keuken. De massief houten fronten en het dikke betonnen werkblad geven deze keuken een modern, maar landelijk karakter. De lange wandplank is een stijlvolle ruimte winnaar, maar ook dé uitgesproken manier om uw keuken eigen te maken met accessoires. 

De Orchidea krijgt een stoere knipoog door de exclusieve matzwarte apparatuur van ATAG. Met als echte eyecatcher de grote side-by-side koelkast en wijnklimaatkast, ingebouwd in de wand. Het robuuste, maar toch stijlvolle 90cm inductie fornuis, is van Lancellotti en heeft 3 inductie kookzones waarvan 2 flex zones én natuurlijk een ruime oven.

Voor de echte koffieliefhebber is gedacht aan een functionele koffienis, met voldoende ruimte voor een groot koffiezetapparaat en alle toebehoren. Opbergruimte vindt u overigens ook voldoende in deze keuken. Zo heeft deze keuken diverse praktische ingerichte onderkasten, waaronder een aantal met geïntegreerde lades en bestek oplossingen. Zo blijft uw keuken opgeruimd en netjes. Handig!

Prijs zoals opgesteld
€ 39.950,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.