Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Nieuw!

Online 3D-keuken ontwerpen

Zelf uw keuken ontwerpen is met het gratis programma van Mandemakers Keukens heel eenvoudig. Vooraf voert u de maten van uw ruimte in en selecteert u de opstelling die het beste in uw ruimte past. Vervolgens begint u met het ontwerpen van de keuken. U heeft keuze uit talloze opstellingen, stijlen, werkbladen, kasten, apparaten en veel meer.

Nadat u het ontwerp heeft opgeslagen, kunt u deze op iedere moment wijzigen. Vanaf uw computer, tablet of smartphone.

Oops, an error occurred! Code: 20220703235615e42c498c

Direct starten met 3D ontwerpen?

3D ontwerpen
Aanhef*
 
Adresgegevens
Hoe kunnen we u bereiken?
GDPR checkbox*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

1. starten

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kiest u als eerste de vorm van de ruimte waarin straks uw keuken geplaatst wordt. Is de ruimte vierkant? Of heeft die juist een L-vorm? Elke vorm is mogelijk.

2. bouwen

Bij deze stap geeft u aan welke afmeting de ruimte heeft. U kunt ook aangeven waar bijvoorbeeld deuren, ramen en radiatoren zitten en wat voor een vloer er in de ruimte zit.

3. inrichten

Nu gaat u een keuken samenstellen. Om te beginnen kiest u een stijl die bij u past. Bijvoorbeeld modern of juist landelijk. Vervolgens kiest u de onderdelen. Denk aan keukenkastjes, kookeiland, werkblad, keukenapparatuur, spoelbak en afzuigkap. Is de indeling naar wens? Dan gaat u door met de uitvoering. U kiest bijvoorbeeld de kleur en welke grepen u wilt.

4. uw ontwerp

U keukenontwerp is klaar en bij deze laatste stap ziet u het totaalplaatje. U kunt uw ontwerp bewaren voor later. Wij mailen u een pdf van uw ontwerp.

 

Liever hulp van een ontwerper?

Het is natuurlijk heerlijk om zelf uw keuken te ontwerpen, maar het kan ook best lastig zijn. Gelukkig helpen onze ervaren adviseurs u graag! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We nemen alle tijd om samen met u uw nieuwe keuken te ontwerpen!

TIPS VOOR HET ONTWERPEN VAN UW KEUKEN

Als u een 3D-keuken gaat ontwerpen, dan kunt u meteen zien hoe deze keuzes uitpakken. Denk aan kleuren, materialen en indeling. Een keuken ontwerpen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wij geven u daarom graag wat tips mee voor het ontwerpen van uw keuken. Veel mensen kiezen voor een tijdloze look. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale keuken in een basiskleur. Uiteraard kunt u hier wel moderne en geavanceerde apparaten in verwerken. Wilt u een tijdloze, maar unieke keuken? Ga dan voor opvallende kleine details. Denk aan bijzondere handgrepen, planken of kranen. 

"Door het 3D-programma van Mandemakers heb ik mijn keuken helemaal zelf kunnen ontwerpen”.

Tom van Bavel uit Hulst

PRAKTISCHE ONDERDELEN

Naast een prettige look moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Veel mensen vinden het fijn om veel werkruimte te creëren in de keuken. Hier is niet bij iedereen even veel ruimte voor, maak daarom van uw loze ruimtes opbergruimte door planken, kasten of rekken op te hangen om zo efficiënt mogelijk met uw ruimte om te gaan. Ook hierin kan onze 3D keukenplanner inzichten bieden. Met de 3D keukenontwerper kunt u ook eindeloos spelen met kleuren en materialen en de keuken ontwerpen die echt bij u past. Gaat u voor een keukenontwerp met landelijke look met een houten aanrechtblad of heeft u liever een moderne look? 

Gisteren een mooie keuken uitgezocht

Gisteren een mooie keuken uitgezocht. erg goed geholpen door Emma. Dacht goed met ons mee en kwam moet opties en tips. Gezellig met een kop koffie en.. Lees meer

Anja Rooijackers van der Wal
02 juli 2022

Een keuken uitzoeken is best moeilijk…

Een keuken uitzoeken is best moeilijk Omdat wij onze vorige keuken ook bij Mandemakers hebben gekocht en daar goede ervaringen mee hebben zijn we deze.. Lees meer

Lucia Wisman
20 juni 2022

Iedere dag blij met onze keuken

Iedereen zei ons. "Poe Mandemakers aan de prijzige kant." Maar het was toch die showroom die ons aansprak, het hartelijke ontvangst en de.. Lees meer

Frank van Bemmelen
18 juni 2022