Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiraties

3 x dé innovaties in vaatwassers

Geplaatst op: 18 april 2016

Met een vaatwasser is afwassen (en drogen!) voorgoed verleden tijd en het aanrecht altijd netjes opgeruimd. En ook de vaatwassers gaan met hun tijd mee: we delen drie innovaties waar we de komende jaren meer van gaan horen.

In 2014 beschikte 61% van de huishoudens over een vaatwasser en dat aantal is de laatste jaren alleen maar verder toegenomen. Wat een jaar of vijftien geleden voor veel mensen nog een luxeproduct was, is daarmee inmiddels bijna niet meer weg te denken uit de keuken. Bent u toe aan een nieuw of misschien zelfs wel uw eerste exemplaar? Laat u inspireren door de laatste trends!

Met liftsysteem
Nooit meer bukken wanneer u de vaatwasser in- of uitruimt! Het ComfortLift systeem van <link keukencollectie keukenapparatuur aeg>AEG is een ergonomische innovatie voor iedereen die het zich graag gemakkelijk maakt, maar met name geschikt voor mensen met rugklachten. Het liftsysteem werkt met een speciaal scharniermechanisme, waarmee u met één gebaar de onderste lade van de vaatwasmachine naar het niveau van de bovenste lade haalt. Zelfs wanneer de onderste lade helemaal is volgeladen, gaat dat soepel. Met één beweging neemt de lade haar oorspronkelijke positie in het onderste deel van de vaatwasmachine vervolgens weer in. De AEG vaatwasmachine met ComfortLift systeem is leverbaar vanaf september 2016.

Zeoliet
Vaatwassers met een zeolith-droogsysteem zijn al even op de markt en merken als <link keukencollectie keukenapparatuur siemens>Siemens en <link keukencollectie keukenapparatuur bosch>Bosch passen het al graag toe in hun apparatuur. Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat vocht opneemt en omzet in energie. Een vaatwasser met zeolith- droogsysteem zorgt daarmee voor betere droogresultaten in een kortere tijd, een mooie glans – bij zowel glaswerk als roestvrijstalen pannen en kunststof kommen – en, niet onbelangrijk, minder energiekosten. Dankzij zeoliet is uw vaat dus sneller en zuiniger droog, schoon en glanzend.

Afwassen op afstand
Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens heeft al apparaten in huis die via de smartphone te bedienen zijn, zoals de tv of verwarming. Het Home Connect systeem van Siemens brengt dat gemak nu ook naar de keuken! Zo kunt u uw Siemens iQ700-vaatwassers met Home Connect, via een handige app en met één druk op de knop bedienen terwijl u nog op kantoor zit. De app geeft bovendien tips voor het gebruik van de vaatwasser en verstuurt push-berichten. Zo kunt u, terwijl u nog aan het werk bent, lezen dat de vaatwasser klaar is om te legen. En direct een appje sturen naar uw zoon, misschien?