Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Bourgondisch Weekend met Brenda Kookt

Geplaatst op: 10 mei 2017

Op 6 en 7 mei vond het Bourgondisch Weekend plaats bij Mandemakers Keukens. In alle showrooms vonden kookworkshops plaats waar chefkoks hun kennis deelden en natuurlijk hun kookkunsten testten op de bezoekers! Er werden van harte lust pinchos en quiches gemaakt en Spaanse wijn en speciaal bier geproefd.

Brenda Kookt

In de showroom in Kaatsheuvel werd Brenda Hoff van het populaire foodblog Brenda Kookt uitgenodigd. Zij is beroemd om haar nuchtere en gemakkelijk te maken recepten en maakte voor alle showroombezoekers pinchos met een Hollandse twist. Iedereen die wilde kon meehelpen, vragen stellen of gewoon genieten van de hapjes.

Video: Bourgondisch Weekend

Natuurlijk werd er ook volop keukeninspiratie op gedaan. Er werd volop gecombineerd met kleur- en materiaalstalen en mensen in gesprek over hun nieuwe keuken konden ook meegenieten van alle hapjes en drankjes.

Wilt u volgende keer ook bij het Bourgondisch Weekend zijn en misschien zelfs wel meedoen aan één van de kookworkshops? Houd dan onze site in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.