Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Krijtkoelkast

De innovatieve SMEG krijtkoelkast

Geplaatst op: 2 augustus 2017

Krijtverf in de keuken: deze trend heeft u vast wel eens ergens voorbij zien komen. Zo kunt u bijvoorbeeld een muur of deur met krijtverf beschilderen waarop vervolgens leuke berichtjes geschreven kunnen worden of tekeningen kunnen worden gemaakt. Vanwege het succes van krijtverf presenteert SMEG een nieuw, innovatief product, namelijk de krijtkoelkast! De SMEG krijtkoelkast is niet alleen trendy, maar ook nog eens erg gezellig. Want wie vindt het nou niet leuk om bij thuiskomst een lief berichtje op de koelkast te lezen van manlief of de kids?

Nieuw communicatieplatform

Met de SMEG krijtkoelkast introduceert het merk niet alleen een trendy koelkast voor in de keuken, maar ook een nieuw communicatieplatform. Zo kunt u de koelkast gebruiken om allerlei dingen op te schrijven, zoals boodschappen die gekocht moeten worden, afspraken die niet vergeten mogen worden of gewoon iets liefs voor uw gezin. Gezellig op de ouderwetse manier communiceren, de SMEG krijtkoelkast maakt het mogelijk!

1+1=2

SMEG beschikt over een mooie serie vrijstaande koelkasten die op de stijl van de jaren 50 is gebaseerd. De koelkasten zijn een lust voor het oog en bijzonder praktisch in gebruik. Geen wonder dat ze een groot succes zijn. Toen ook de populariteit van krijtverf in de keuken aanzienlijk begon te stijgen, wist SMEG dat ze hier iets mee moesten. Waarom niet beide successen combineren? Deze gedachte heeft geresulteerd in de enige echte SMEG krijtkoelkast. De koelkast heeft niet alleen een bijzondere look, maar is ook energiezuinig en voorzien van een ruim koelgedeelte van 222 liter en een geintegreerd vriesvak van 26 liter. Een ware innovatie op het gebied van koelkasten!

Vraag ons inspiratie magazine aan

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw (nieuwe) keuken? Of wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste trends in keukenland, zoals de SMEG krijtkoelkast? Vraag dan ons magazine aan, bestaande uit meer dan 100 pagina's met inspiratie en tips voor keukens in alle vormen en maten.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.