Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

De populariteit achter Full Fit van AEG

Geplaatst op: 15 mei 2017

De Full Fit kookplaat van AEG stijgt in populariteit. En dat is niet voor niets. Deze moderne kookplaat is namelijk voorzien van een compleet zwart glanzend oppervlak dat alleen wordt verlicht wanneer de kookplaat in gebruik is. U geniet hierdoor van een strakke, minimalistische uitstraling en daarnaast gaat de kookplaat geheel in de keuken op. Niet alleen wat betreft de uitstraling is deze kookplaat een toegevoegde waarde in uw keuken. De Full Fit kookplaat biedt namelijk ook vele praktische voordelen tijdens het koken.

De voordelen van Full Fit van AEG

Wat maakt de Full Fit AEG nu zo populair? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Strak lijnenspel. Doordat de kookzones en de touch bediening alleen zichtbaar zijn wanneer de kookplaat in gebruik is, stimuleert deze kookplaat de moderne en minimalistische uitstraling in uw keuken.

  • Flexibele kookzones. Met deze kookplaat zit u niet langer vast aan de standaard kookzones waarover de meeste inductiekookplaten beschikken. Wanneer u de kookplaat aanzet verschijnen er vier kruisjes waar u uw pannen op kwijt kunt. Hoe groot deze pannen zijn maakt hierbij niet uit. Hierdoor kunt u gemakkelijker meerdere grote pannen naast elkaar kwijt.

  • Minder warmteverlies. Door de flexibele kookzones verwarmt de kookplaat alleen het deel waar de pan op staat. Hierdoor ontsnapt er minder warmte langs de pannen en bespaart u energiekosten.  
  • Snelle touch bediening. De Full Fit AEG is voorzien van uiterst snelle touch bediening. Daarnaast reageert de kookplaat direct op veranderingen in warmte.
  • De kookplaat van AEG heeft dezelfde diepte als het werkblad waardoor de kookplaat volledig opgaat in uw keuken.

Meer weten over de Full Fit van AEG? Kom langs in onze showroom!

Wilt u meer informatie over deze moderne inbouwkookplaat van AEG? Kom dan langs in één van onze showrooms waar onze adviseurs u van alle benodigde informatie voorzien. Daarnaast kunt u de kookplaat hier ook met eigen ogen bewonderen.  

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.