Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Hansgrohe kranen

Ultiem bedieningsgemak met de nieuwe kranen van Hansgrohe

Geplaatst op: 11 december 2017

Hansgrohe kranen zijn voorzien van een tijdloos design en buitengewone kwaliteit. Bovendien wordt de meest moderne en innovatieve techniek toegepast op Hansgrohe kranen. Al sinds 1901 streeft Hansgrohe naar perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit. Het resultaat: hoogwaardige kranen met een minimalistisch, modern design. De kranen van Hansgrohe passen uitstekend in een moderne keuken. De Hansgrohe M71 2-gats select serie heeft een nieuwe kraan die wordt verkocht in combinatie met een spoelbak. Wilt u meer weten over deze luxe, innovatieve kraan? Lees dan verder.

Geniet van ultiem bedieningsgemak

Een groot voordeel van de M71 2-gats select kraan is het ultieme bedieningsgemak. Op de voorste spoelbakrand is namelijk een bedieningseenheid apart van de kraan geplaatst. Op deze manier kunt u in één draai aan de knop de temperatuur en waterhoeveelheid instellen. De bedieningseenheid is ook leverbaar in de vorm van een Select-knop. Door het indrukken van de knop wordt de waterstroom uiterst nauwkeurig gestart en gestopt, en door het draaien aan de knop wordt de afvoer geopend of gesloten. Op deze manier blijven uw handen droog en beleeft u optimaal bedieningsplezier.

Oops, an error occurred! Code: 20230927151322ef4be8ba

Eindeloze mogelijkheden

Naast de keuze uit een rechte greep of Select-knop voor de bediening van de kraan, heeft u nog veel meer mogelijkheden met de M71 2-gats kraan. De kraan is verkrijgbaar in verschillende uitloophoogtes. Bij een hoge uitloop geniet u van veel bewegingsvrijheid bij de spoelbak. De uittrekbare uitloop geeft u nog meer gemak bij bijvoorbeeld het wassen van groenten. De kraan is bovendien te bedienen met de Select-knop bovenop de kraan, zodat u uw andere hand vrij houdt voor het wassen. Tot slot beschikt de uittrekbare vuistdouche over twee straalsoorten: een normale straal en een douchestraal. Met deze kraan van de Hansgrohe M71 serie kunt u alle kanten op.

Oops, an error occurred! Code: 20230927151322613bd8f3

Bezoek onze winkel

Bent u benieuwd naar de M71 2-gats keukenmengkraan met spoelbak van Hansgrohe? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels, waar u Hansgrohe kranen met eigen ogen kunt bekijken. Ook staan onze deskundige adviseurs u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.