Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

Keuken vloertegels: trends van het moment

Geplaatst op: 28 december 2017

Keuken vloertegels variëren in kleur, structuur en formaat. Afhankelijk van uw keukeninterieur creëert u de gewenste sfeer met de juiste keuken vloertegels. Zo gaan lichte tegels uitstekend samen met een strak en minimalistisch interieur, maar ook met een landelijke keuken voor een rustgevende  uitstraling. Stoere en robuuste tegels integreren juist naadloos met een industriële keuken. Voor iedere keukenstijl zijn er passende vloertegels verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens. Lees hier meer over drie trends op gebied van keuken vloertegels en laat u inspireren.

Lichte tegels voor een rustgevende uitstraling

Tegels in lichte kleuren laten zich heel gemakkelijk combineren. Zo passen lichte tegels uitstekend in een moderne keuken met een strakke, minimalistische uitstraling. Op deze manier creëert u een oase van rust in uw keuken. Ook in landelijke keukens zorgen lichte tegels voor een rustgevende basis, waardoor uw robuuste fornuis, natuurstenen werkblad en grote stenen spoelbak er extra uitspringen. Kortom, met tijdloze, lichte vloertegels kunt u alle kanten uit.

Stoere, robuuste tegels voor industriële keukens

Een industriële keuken kenmerkt zich door robuuste materialen zoals beton en hout. Ook donkere tinten, zoals zwart en grijs, komen veel terug in industriële interieuren. De combinatie met stoere, robuuste tegels in donkere tinten vormt het ultieme totaalplaatje. Daarnaast kunnen deze robuuste  tegels ook goed geïntegreerd worden met design keukens en landelijke keukens om er een stoere draai aan te geven.

Gedetailleerde prints

Vindt u dat de vloer best een blikvanger mag zijn in de keuken? Kies dan voor een vloer met gedetailleerde prints. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om prints op keuken vloertegels. Zo kunt u kiezen voor een donkergrijze tegel met een subtiele lichtgrijze print, maar er zijn ook veel prints met een opvallend patroon en een groot kleurcontrast. Vloertegels met prints kunnen bovendien met veel keukenstijlen gecombineerd worden, zoals industriële, landelijke en design keukens. In combinatie met bijvoorbeeld een moderne, minimalistische keuken springt de vloer er extra uit.

Vraag ons inspiratie magazine aan

Wilt u meer inspiratie opdoen over keuken vloertegels? Vraag dan geheel vrijblijvend ons extra dikke magazine aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.