Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Blog

Keukenkasten op pootjes: maak kennis met de SieMatic 29

Geplaatst op: 18 november 2016

Alles op pootjes wordt vandaag de dag steeds populairder. Denk maar aan bedden, banken en bijzettafeltjes. Poten mogen gezien worden. Deze trend zien we ook bij keukens: keukenkastjes op poten zijn terug van weggeweest. Een goed voorbeeld van zo’n keukenkast is de losse buffetkast binnen de SieMatic Urban lijn: een kast die niet voor niets razend populair is.

SieMatic 29

De moderne <link keukencollectie siematic-urban-se>Urban lijn van SieMatic heeft zich laten inspireren door het levendige stadsleven en combineert dit met sfeervolle, landelijke elementen. Het meest opvallende element van de SieMatic Urban lijn is de buffetkast SieMatic 29: een vrijstaande kast die uw keuken direct karakter geeft. Kenmerken van de SieMatic 29 zijn de subtiele pootjes en de afgeronde zijpanelen. De pootjes geven de keuken een ruimtelijk effect en de zijpanelen zorgen ervoor dat de kast een op zichzelf staand element is. De kast biedt niet alleen extra opbergruimte, maar ook extra werkruimte. Daarnaast is de SieMatic 29 ook op het gebied van design een ware aanwinst voor iedere keuken.

Hoe kunt u de SieMatic 29 combineren?

De SieMatic 29 is goed te combineren met kasten die wel tot de grond komen. Dit geeft uw keuken een speels contrast. De buffetkast stelt u in staat om creatief te zijn en te spelen met de beschikbare ruimte in uw keuken. Zo is de kast leverbaar in diverse breedtes en kunt u daarnaast kiezen voor gesloten deuren, vitrinedeuren of open legborden. Waar u ook voor kiest: de SieMatic 29 komt in iedere ruimte geheel tot zijn recht.

Kom langs voor advies

Wilt u meer informatie of advies over het kopen van een nieuwe keuken versus het opknappen van uw oude keuken? Kom dan langs in één van onze vestigingen waar onze adviseurs u graag verder helpen.