Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

Maak kennis met SieMatic Interior Design

Geplaatst op: 6 mei 2016

SieMatic staat al bijna honderd jaar bekend om zijn perfecte keukens die voldoen aan al uw keukenwensen. En met het nieuwe SieMatic interieursysteem voor lades en kasten, wordt zelfs de binnenkant van uw keuken het bekijken waard.

SieMatic ziet de moderne keuken al tientallen jaren, en daarmee veel langer dan andere grote merken, als centrale woonruimte: als hart van het huis. Het design van SieMatic keukens loopt daarom ver voorop. SieMatic weet als geen ander wat écht belangrijk is in de keuken en het merk zorgt met talrijke vernieuwingen steeds weer voor een revolutie in de keukenbranche. Ook de laatste innovatie, het nieuwe interieursysteem van SieMatic, is eigenlijk te mooi om te verstoppen. We stellen het graag aan u voor.

Een nieuw systeem
SieMatic heeft de binnenkant van de keuken volledig opnieuw bedacht. Het nieuwe interieursysteem van SieMatic is namelijk nog flexibeler, individueler en functioneler dan voorheen en achter elke deur en in elk lade gaan indelingen en materialen schuil die koken en opbergen nog gemakkelijker maken.

Flexibele inrichting
De nieuwe SieMatic laden zijn zwaar belastbaar, licht uittrekbaar en leverbaar op maat, maar bieden ook een oeverloze ontwerpvrijheid. Ieder huishouden is immers anders en naast gewoon bestek, heeft u misschien ook attributen als eetstokjes, elastiekjes of een leesbril op te bergen. Het flexibele systeem van SieMatic geeft u de vrijheid uw laden optimaal in te delen.

Verschillende materialen
Omdat laden nergens zo zwaar worden belast als in de keuken, past SieMatic alleen zorgvuldig geselecteerde materialen toe. Om de interieuruitvoering af te stemmen op de kleur en het materiaal van uw keukenmeubelen kunt u kiezen uit twee houtvarianten: licht oak – mooi in een minimalistisch interieur – en donker chesnut, voor een klassieke woonstijl.

SieMatic MultiMatic
<link keukeninspiratie trends-en-nieuws-blog maak-kennis-met-siematic-multimatic>SieMatic MultiMatic is een flexibel interieursysteem waarmee u tot 30% aan kastruimte wint. Het assortiment van MultiMatic bestaat namelijk uit een groot aantal ruimtewinners voor keukenkastjes en laat kiezen uit tientallen slimme en mooie accessoires, van elastische spanbanden en glazenrekken tot haken, die u zonder gereedschap in de kasten en aan deuren kunt bevestigen.

Multimedia
Waarom zou uw keuken minder entertainment bieden dan uw woonkamer? In uw SieMatic keuken kunt u alle vormen van informatie en entertainment laten integreren, van radio met FM tuner en MP3-speler tot complete home entertainment of televisie met geïntegreerd beeldscherm. Zo maakt u van uw keuken gegarandeerd de fijnste plek om te verblijven.

Bezoek onze SieMatic wereld in Kaatsheuvel!
In onze SieMatic wereld in Kaatsheuvel worden alle mogelijke materialen en uitvoeringen en de nieuwste apparatuur en accessoires op bijzondere wijze gepresenteerd. Wilt u een kijkje komen nemen of bent u op zoek naar meer informatie? Klik dan hier.