Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Iconic Fridge

NIEUW: Kitchenaid Iconic Fridge

Geplaatst op: 11 juli 2017

KitchenAid presenteert een nieuwe, tijdloze design koelkast: de KitchenAid Iconic Fridge. Deze koelkast is niet alleen qua design een aanvulling voor uw keuken, maar ook wat betreft de hoge prestaties die de KitchenAid Iconic Fridge levert. In dit blog vertellen we u alles over deze trendy koelkast!

Tijdloos design

De KitchenAid Iconic Fridge kenmerkt zich door de stoere, retro uitstraling en de ronde vormen. Het design kan worden omschreven als simpel, maar doeltreffend: de vorm is eenvoudig, maar de unieke details, zoals de metalen handgreep en rode medaillons, bevinden zich precies op de juiste plek. Hierdoor ontstaat er een tijdloze look waarvan u jarenlang kunt genieten. Bovendien is de KitchenAid Iconic Fridge in drie prachtige kleuren verkrijgbaar: keizerrood, amandelwit en onyx zwart. Met deze trendy koelkast bent u helemaal bij de tijd!

Aandacht voor details

De KitchenAid Iconic Fridge is met de grootste zorg samengesteld, zodat alle elementen samen voor een harmonieus geheel zorgen. De metalen details aan de buitenkant zijn gebaseerd op de welbekende Artisan mixer van het merk. Maar niet alleen de buitenkant kenmerkt zich door bijzondere details, ook aan de binnenkant van de koelkast is volop aandacht besteed. Voorbeelden hiervan zijn de planken met metalen inzet en de LED binnenverlichting: aan alles is gedacht!

De beste prestaties

Betere resultaten, intuïtiever en effectiever: met deze kernwoorden in het achterhoofd is de KitchenAid Iconic Fridge ontwikkeld. Om de koelkast op de juiste manier in te stellen, kunt u gebruikmaken van het digitale bedieningspaneel en de touch gebruikersinterface. Daarnaast heeft u dankzij de ruime capaciteit van 230 liter (205 liter koelkast en 25 liter vriezer) en de verstelbare planken meer dan voldoende ruimte om al uw etenswaren praktisch en lang te kunnen bewaren.

Innovatieve technieken

Geavanceerde technologieën zorgen voor een hoog gebruiksgemak en mogen daarom niet ontbreken bij de KitchenAid Iconic Fridge. De koelkast beschikt dan ook over een extra koud 4-sterren vriesvak waarmee u verse levensmiddelen in kunt vriezen en jarenlang kunt bewaren. Daarnaast maakt het Pro Air Systeem het mogelijk om de temperatuur en de luchtvochtigheid te reguleren en zorgt de antibacteriële filter voor extra frisheid en hygiëne. De KitchenAid Iconic Fridge is dan ook op verschillende vlakken een ware aanvulling voor uw keuken!

Meer inspiratie opdoen? Bestel ons magazine!

Wilt u meer inspiratie opdoen wat betreft de KitchenAid Iconic Fridge of wilt u op de hoogte zijn van de laatste trends in keukenland? Vraag dan ons inspiratie magazine aan, bestaande uit meer dan 100 pagina's met inspiratie en tips voor keukens in alle vormen en maten.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.