Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

Rookglazen kasten zijn mysterieus

Geplaatst op: 19 september 2017

Rookglazen kasten ziet u niet vaak in een keuken. Daarom creëert u direct een eigentijdse vormgeving met een rookglazen kast. Het glas heeft een mooie bruine gloed en dit zorgt voor net wat meer duisternis. De kasten krijgen daardoor een strakke uitstraling die helemaal passen bij de tijd van nu. Bent u benieuwd naar deze kasten? Lees dan dit blog verder en ontdek vijf inzichten waarom rookglazen kasten heel mooi en mysterieus kunnen zijn in uw keuken.

Een mysterieus duister tintje

Geef een duister tintje aan uw keuken door rookglazen kasten toe te voegen. Plaats een front van rookglas en bouw hier een mooi spotje in. Door het zachte licht ziet u vaag de kleuren en contouren van bijvoorbeeld uw favoriete servies. Zo blijft wat in de kast staat een beetje mysterieus en door de bruine gloed hebben de kasten een duister tintje. Altijd fijn om niet alles direct bloot te hoeven geven.

Eigentijds

Deze kasten zijn een echte aanwinst voor de keuken, omdat deze niet vaak voorkomen in keukens en u hierdoor een unieke keuken creëert met een echte eyecatcher. Plaats de kasten met houten elementen voor een mooi geheel of juist witte kleuren om meer contrasten te creëren. Met deze kasten kunt u veel combineren en passen daarom goed bij veel keukenstijlen, zoals moderne en houten keukens.

Strak en heel chique

Spotjes in de kast zorgen niet alleen voor licht, maar ook voor een hele chique uitstraling. Daarnaast ziet u met het glas van deze kasten vaag wat zich achter het glas bevindt en dit zorgt voor een strak geheel. De mooie glans van het glas maken deze kasten heel stijlvol, wat het effect is van elke glassoort waar u dit ook voor gebruikt.

Meer rustgevend dan helder glas

Vindt u het wel mooi als u ziet wat zich achter de keukenkast bevindt, maar wilt u het niet te druk maken? Kies dan voor rookglazen kasten. Met helder glas ziet u alles en dit kan soms een drukke uitstraling geven. Door deze kasten blijft het een beetje vaag, ziet u alleen contouren en blijft de kastdeur meer als één geheel wat zorgt voor meer rust.

Kom langs in de winkel

Bent u benieuwd hoe deze kasten in een keuken eruit zien? Kom dan langs in één van onze winkels waar u bijvoorbeeld de Barletti EV-775 keuken met rookglazen kasten kunt bewonderen. 

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.