Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Siemens Studioline

Siemens studioLine: designs in black steel

Geplaatst op: 3 oktober 2017

Siemens studioLine is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar net wat meer dan de ‘basic’ apparaten en naar het buitengewone in het leven. Exclusief, perfect te combineren en hoogwaardig: dat zijn de apparaten van Siemens studioLine. Deze apparaten hebben een stijlvolle handgreep, vele accessoires en voordelen. Het staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft. Dat is dan ook de reden dat deze bijzondere lijn nu komt met een vernieuwing: designs in black steel! Lees in deze blog alles over de vernieuwingen en hoe deze buitengewone designs en unieke vormgeving bij u tot de verbeelding spreken.

Meer functionaliteiten, service en beleving

De apparaten van Siemens studioLine zijn innovatief en daar profiteren de klanten van Mandemakers Keukens van. Men kan meer verwachten van deze unieke lijn inbouwapparatuur, zoals alle exclusieve functionaliteiten op basis van de designs van deze apparaten. Nu dus ook het perfecte design met blackSteel. Daarnaast krijg je gegarandeerd een goede service en wordt u, indien gewenst, voorzien van professioneel advies over uw apparatuur. Allemaal om uw leven makkelijker te maken. Zo wordt het alledaagse eenvoudig en tegelijkertijd buitengewoon vormgegeven. Ontdek zelf hoe de innovatieve technologieën in de intelligente inbouwapparatuur van Siemens studioLine u tijd en energie kunnen besparen, zodat u kunt doen wat u belangrijk vindt.

BlackSteel met Siemens studioLine

Het nieuwste van het nieuwste binnen de Siemens studioLine is bijvoorbeeld de blackSteel oven; een extra donkere versie van geborsteld RVS. De ovens hebben mooie roestvrijstalen draaiknoppen en een extra donkere ovendeur. Zo passen de verschillende elementen perfect bij elkaar en vormt dit in uw keuken één mooi geheel. Doordat het een donkere uitstraling heeft past dit heel goed in veel verschillende keukenstijlen. Met lichte kleuren in uw keuken krijgt u een mooi contrast, terwijl de oven bij donkere keukenkleuren juist mooi wordt opgenomen in het geheel. Het maakt niet uit in welke keuken de oven geplaatst wordt, want het design is in elke keuken een echte eyecatcher.

Maak het alledaagse eenvoudig met de sous-vide

Exclusief voor studioLine introduceert Siemens de sous-vide. Hiermee zijn de culinaire vaardigheden nog verder ontwikkeld en op hoog niveau. De sous-vide is een vacumeerlade onder de oven, waarmee gerechten vacuüm kunnen worden getrokken. Super handig, want hierdoor kunt u gerechten nog langer bewaren en hoeft u minder voedsel weg te gooien. En met de sous-vide functie in de stoomoven kunt u de gerechten op lage temperaturen verwarmen. Zo kunt u nog een keer genieten van een heerlijke maaltijd! 

Kom langs in de winkel

Wilt u ook een mooie blackSteel oven of een exclusief inbouwappraat in uw keuken? Kom dan langs in één van onze winkels waar u alle informatie kunt krijgen over de Siemens studioLine.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.