Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Swipe.Match.Create.

Swipe uw smaak, vind de match en creër uw moodboard!

Geplaatst op: 18 juni 2018

Swipe.Match.Create is een handige tool die u helpt bij het ontdekken van uw keukenstijl. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Er zijn talloze stijlen en mogelijkheden als het op keukens aankomt. Mandemakers Keukens heeft daarom een tool ontwikkeld om het u makkelijker te maken. Hoe werkt Swipe.Match.Create en waarom is het zo handig tijdens het oriënteren naar een nieuwe keuken? Dat leest u in deze blog!

Hoe werkt Swipe.Match.Create?

De werking van deze handige tool zit hem al in de naam, Swipe.Match.Create. Swipe door onze inspirerende beelden van keukens, materialen en apparatuur. Vindt u het een mooie keuken, vallen de materialen in de smaak en bevalt de algehele uitstraling u? Kortom, is het een match? Swipe dan naar rechts. Is het toch niet uw smaak? Swipe dan naar links. Op basis van de beelden die u heeft gekozen, creëren wij een gepersonaliseerd moodboard voor u. 

Vind de keuken die voldoet aan al uw wensen

Met Swipe.Match.Create ontdekt u op een leuke en snelle manier welke keukenstijl bij u past. Zijn u en uw partner op zoek naar een nieuwe keuken? Maak beiden de test en kom erachter of uw smaak overeenkomt. Of nodig uw vrienden uit om de test te doen en deel jullie moodboards met elkaar. Een persoonlijk moodboard helpt u bij de keuze voor een nieuwe keuken. De beelden kunt u bijvoorbeeld vergelijken met de keukens in onze showroom. Kijk welke materialen, kleuren en details de boventoon voeren in de gekozen beelden. Houdt u van robuuste details en donkere tinten of overheerst de minimalistische uitstraling met strakke lijnen? Kijk, vergelijk en ontdek welke keuken perfect aansluit bij uw wensen. Bij Mandemakers Keukens vindt u gegarandeerd uw droomkeuken!

Doe de test!

Bent u benieuwd hoe uw persoonlijke keukenmoodboard eruit komt te zien? Doe de test op onze website en start direct zonder download. In slechts enkele minuten ontdekt u wat uw stijlvoorkeuren zijn op keukengebied. Neem gerust uw moodboard mee naar een van onze showrooms, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen met het vinden van de juiste keuken.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.