Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

The American Dream: de 6 mooiste Amerikaanse koelkasten

Geplaatst op: 27 juli 2016

Het eerste beeld dat bij veel mensen opkomt bij het horen van ‘Amerikaanse koelkast’ is de razend populaire Smeg die verkrijgbaar is in tal van kleuren. Maar er zijn veel méér prachtige Amerikaanse koelkasten om uit te kiezen. Deze zes, bijvoorbeeld!

In de jaren negentig startte Smeg met de productie van grote, vrijstaande koelkasten in hippe kleuren die al snel wereldwijd bekend werden. Inmiddels, ruim 25 jaar later, is Smeg al lang niet meer de enige leverancier van Amerikaanse koelkasten. Ook grote merken als <link keukencollectie keukenapparatuur aeg>AEG, Samsung en Lancelotti hebben modellen in hun collecties die in elke keuken, van landelijk tot modern, tot hun recht komen en vaak te herkennen zijn aan de twee grote deuren die naast elkaar geplaatst zijn. De nieuwste Amerikaanse koelkasten zijn bovendien (en in tegenstelling tot de klassieke Smegs) voorzien van de laatste functionaliteiten.

AEG Side-by-Side
De <link keukencollectie keukenapparatuur aeg koelkasten>AEG Side-by-side heeft een NO-frost functie en touch control bediening. Indien gewenst is de koelkast bovendien voorzien van een ‘homebar’; hiermee heeft u toegang tot de koude dranken zonder de koelkastdeur volledig te hoeven openen.

Samsung Side-by-Side
Het Twin Cooling Plus Systeem zorgt een nauwkeurige temperatuurregeling in zowel het koel- als het vriesgedeelte. De Samsung Side-by-Side staat bovendien bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.

Samsung Food Showcase
Met de Samsung Food Showcase kunt u de artikelen die u het meest gebruikt in de eerste deur plaatsen zodat u niet de hele koelkast hoeft te openen; een zeer energiezuinige functie.

Lancelotti French Door
De Lancelotti met ‘French door’ ziet er met zijn drie deuren anders uit dan andere Amerikaanse koelkasten en valt daarmee direct op in uw keuken. De koelkast is naast RVS bovendien verkrijgbaar in zes mooie tinten, waaronder mat zwart! 

Lancelotti Side-by-Side
Ook de Amerikaanse koelkast Lancelotti Side-by-Side is er in zes kleurtinten en heeft een handige water- en ijsblokjes dispenser.

Beko Side-by-Side in rvs of zwart
Dat een Amerikaanse koelkast niet per se duur hoeft te zijn, bewijst de Beko Side-by-Side in RVS of zwart; een functionele en stijlvolle vrijstaande koelkast voor een voordelige prijs.