Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

Vijf voorbeelden van slimme opbergmogelijkheden in uw keuken

Geplaatst op: 16 oktober 2017

Met slimme opbergmogelijkheden in uw keuken kunt u al uw keukengerei en -spullen een plek geven. Ook houdt u meer ruimte over door deze slimme opbergmogelijkheden. Iedereen houdt van een opgeruimd huis en een opgeruimde keuken is natuurlijk net zo fijn. Misschien kent u het wel: u heeft steeds meer servies of keukengerei dat u wilt opbergen in uw keuken, maar u komt ruimte tekort. Met de slimme opbergmogelijkheden in deze blog komt u misschien wel weer tot mooie, nieuwe inzichten. Zo creëert u meer ruimte en daarnaast is de aanblik ook nog eens helemaal van deze tijd!

1. Creëer een ophangruimte voor al uw keukengerei

Niets is vervelender dan eerst uw aanrecht op te moeten ruimen voordat u kunt beginnen met het bereiden van bijvoorbeeld een heerlijke avondmaaltijd. Kies daarom voor een kast waarin u al uw keukengerei slim kunt opbergen. Creëer in een kastenwand ophangruimte voor al uw keukengerei, zoals een pollepel, stamper en opscheplepel. Deze kunnen mooi weggewerkt worden achter bijvoorbeeld doorzichtige, zwarte glazen schuifdeuren. Zo heeft u direct alles bij de hand, maar hangt het niet in het zicht. Zelfs de stopcontacten voor bijvoorbeeld uw blender of de waterkoker kunt u hierin plaatsen!

2. Orden uw bestek en kruidenpotjes met deze handige besteklade

Door deze slimme opbergmogelijkheid kunt u al uw bestek en kruiden mooi ordenen. Ook blijven in deze lade alle kruidenpotjes op z’n plek staan en ziet u direct wat er in het kruidenpotje zit. Met deze indeling in uw lade kunt u direct vinden waar u naar op zoek bent. Wel zo handig als u bijvoorbeeld snel een lepel nodig heeft om in uw spaghettisaus te kunnen roeren. Wanneer u orde creëert in uw keukenlades zult u merken dat u ook veel meer rust heeft.

3. Een slimme uitschuiflade voor uw servies

Kasten zijn heel handig, maar soms houdt u ruimte over die niet wordt benut en dit is natuurlijk zonde. Of u wilt graag net die ene mok helemaal achterin de kast, waarvoor u eerst alles uit de kast moet halen om erbij te kunnen. Mandemakers Keukens heeft hier een slimme oplossing voor. In uw kast kunt u een uitschuiflade laten inbouwen die u met een hendel naar voren kunt trekken. Zo kunt u uw extra servies opbergen.

4. Super strak en uit het zicht

Wanneer u op zoek bent naar een strakke keukenstijl, dan wilt u natuurlijk graag dat uw theedoek en handdoek ook uit het zicht hangen. Dit is mogelijk met de slimme opbergmogelijkheid van de lade waarin u deze kunt ophangen. Zo blijft uw keuken een mooi geheel en super strak.

5. Voor iedere kast een oplossing

Hoekkasten zijn bijna niet weg te denken in een keuken. Door de hoek vragen de kasten om slimme opbergmogelijkheden, zodat er meer ruimte ontstaat en u al uw spullen netjes kunt opbergen. Hierbij kunt u denken aan een carrouselkast of een le mans-systeem. Deze kasten zorgen ervoor dat u de ruimte in de hoek van uw keuken optimaal kunt benutten. 

Kom langs in de winkel

Wilt u alle voorbeelden van de slimme opbergmogelijkheden zelf ervaren? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs u graag adviseren op het gebied van de slimme opbergmogelijkheden voor in iedere keuken.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.