Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Whirlpool SmartCook

Whirlpool SmartCook

Geplaatst op: 5 februari 2018

Whirlpool SmartCook stelt iedereen in staat perfect bereide gerechten klaar te maken. Stap voor stap krijgt u aanwijzingen tijdens het koken met Whirlpool SmartCook. Op deze manier kan er niets meer mis gaan tijdens het bereiden van een lekker stuk vlees of verse groenten. Uw persoonlijke assistent tijdens het koken werkt aan de hand van de Whirlpool 6th Sense technologie. Mandemakers Keukens vertelt u meer over Whirlpool SmartCook, de voordelen en de werking ervan. Lees direct verder en laat u inspireren!

Whirlpool SmartCook: de intelligente inductiekookplaat

De SmartCook is een nieuwe inductiekookplaat van Whirlpool. Deze slimme variant helpt u met het bereiden van de lekkerste gerechten. Onderaan de kookplaat bevindt zich een touchscreen scherm waarmee u onder andere de assistent-modus activeert. Vervolgens helpt deze persoonlijke assistent u stap voor stap tijdens het koken met aanwijzingen. Hij vertelt u bijvoorbeeld welke olie u het beste kunt gebruiken voor een specifiek stuk vlees met een bepaalde dikte. Op deze manier bereidt u een gerecht precies zoals chef-koks dat ook doen. Met Whirlpool SmartCook kan iedereen lekker koken!

Oops, an error occurred! Code: 202309261119355396c1b8

Whirlpool 6th Sense

Video: bekijk hoe het werkt

Whirlpool staat bekend om haar innovatieve 6th Sense technologie. In zowel de top-range apparaten als het middensegment is de intelligente 6th Sense technologie verwerkt. Deze technologie van Whirlpool neemt u veel werk uit handen. Dankzij ingebouwde sensoren scoren deze Whirlpool apparaten beter op energieverbruik, tijdsbesparing en prestaties. Ook de Whirlpool SmartCook werkt aan de hand van 6th Sense. Zo kunt u bijvoorbeeld tot acht verschillende pannen op de plaat zetten. Vervolgens bepaalt SmartCook de temperatuur en het programma voor iedere pan. Het systeem kent circa 40 unieke programma’s voor alle mogelijke voedselcategorieën en diverse bereidingsmethodes. Koken als een echte chef-kok is hierdoor iedere dag mogelijk.

Bekijk in de onderstaande video hoe het werkt. 

Oops, an error occurred! Code: 20230926111935fd39511c

Maar vrijblijvend een afspraak

Wilt u graag meer weten over de Whirlpool SmartCook? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen en vraag vrijblijvend advies aan een van onze adviseurs. U kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken via onze site. Hierbij hebt u de mogelijkheid om zelfs buiten openingsuren een afspraak met ons in te plannen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u te voorzien van een professioneel en vrijblijvend advies.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.