Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Inductiefornuizen

De nieuwste trends vindt u bij Mandemakers Keukens

Het inductiefornuis biedt een authentiek fornuis inclusief oven in een modern jasje. De inductiekookplaat is namelijk helemaal van deze tijd. Koken op inductie is veilig, voordelig en bovendien gebruiksvriendelijk. Het zal u daarom niet verbazen dat het inductiefornuis tot een van de belangrijkste keukentrends van dit moment behoort. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden bij Mandemakers Keukens.
 

De voordelen van een inductiefornuis

Een inductiefornuis zorgt voor een unieke toevoeging aan uw keuken en biedt bovendien diverse voordelen. Bovendien zijn de inductiefornuizen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waarbij het fornuis met een afmeting van 90 cm de meest gangbare is. Hier zetten wij de voordelen voor u op een rijtje.

 • Authentiek karakter
  Het robuuste karakter van het inductiefornuis zorgt voor een echte blikvanger in uw keuken. Een fornuis is bovendien over het algemeen vrijstaand, zodat u het inductiefornuis eenvoudig op de gewenste plek zet. Zo bepaalt u zelf waar deze eyecatcher het beste tot zijn recht komt.
   

 • Multifunctioneel
  Naast de aantrekkelijke uiterlijke kenmerken is een inductiefornuis ook nog eens multifunctioneel. Het biedt namelijk een inductiekookplaat en oven in één. Ruimtebesparend en bovendien ook handig. Zo kookt u uw ingrediënten op de kookplaat, terwijl u de oven in de gaten houdt.
 • De voordelen van koken op inductie
  Koken op inductie is het koken van de toekomst en dat is niet voor niets. Een inductiekookplaat biedt een veilige manier van koken, doordat alleen de bodem van de pan wordt verhit. Dit zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Tot slot is de kookplaat eenvoudig schoon te maken dankzij het egale oppervlak.

Meer inductiefornuizen zien?

Wilt u meer ontdekken over deze keukentrend en de diverse mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Breng een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bekijk op uw gemak de grote diversiteit aan moderne keukenapparatuur. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij een van onze keukenexperts.

Meer weten over kookplaten met afzuiging?

Bent u benieuwd naar deze geavanceerde afzuigsystemen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en verschillende merken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bekijk het met eigen ogen. Bovendien staan onze professionele keukenexperts hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.