Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

De Miele generatie 7000 lijn

De Miele 7000 serie bestaat uit revolutionaire inbouwapparatuur die het genot en gemak in uw keuken versterken. Deze nieuwe Miele lijn is de grootste lancering in de geschiedenis van Miele en daarom mag deze serie niet aan u voorbij gaan. Benieuwd naar deze nieuwe apparatuurlijn van Miele? Op deze pagina leest u meer over het innovatieve merk en de eigenschappen en voordelen van Miele generatie 7000.

Over Miele

De keuken is een plek waar wordt geleefd en wat steeds vaker dient als centrale plek in een woning. De keuken verdient daarom innovatieve en kwalitatieve apparatuur; en dat is nou net waar Miele zich op focust!

Kwaliteit, design en functionaliteit worden samengevoegd in de meest stijlvolle inbouwapparatuur. Miele is continue bezig met onderzoek en ontwikkeling.

Kook met ongekende vrijheid

Met de nieuwe 7000 lijn vernieuwt Miele haar volledige assortiment van ingebouwde keukenapparatuur. Het elegante design van de Miele 7000 lijn sluit perfect aan bij ieder keukenontwerp. De apparatuur is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en de mooiste materialen en heeft een tijdloze uitstraling.

Met de Miele 7000 lijn kunt u zich als hobbykok helemaal uitleven en de heerlijkste recepten bereiden. Ook professionele koks kiezen dankzij het eenvoudige gebruiksgemak en de daarbij behorende kwalitatieve maaltijden voor deze serie. 

Maak het onmogelijke mogelijk

Dankzij innovatie technologieën zijn de keukenapparaten uit de nieuwe Miele lijn intuïtiever dan ooit tevoren. 

  • De vernieuwde inductiekookplaat is voorzien van FullSurface-inductie en CON@CTIVITY. De nieuwe inductiekookplaat met panherkenning merkt wanneer een pan verschuift en volgt deze met de per pan ingestelde temperatuur. Pannen kunnen overal op de kookplaat geplaatst worden.Het CON@ACTIVITY-systeem past de sterkte van afzuiging op automatische wijze aan. 

  • Ook de combi-stoomoven kent allerlei nieuwe intuïtieve, verfijnde eigenschappen. U geeft gerechten middels de DualSteam-technologie meer voedingsstoffen, vitamines en aroma. Met de combi-stoomoven kunt u combi-koken: gerechten stomen, grillen, bakken of een combinatie hiervan.

  • Tot slot zijn ovens uit deze serie voorzien van geavanceerde technologieën zoals TasteControl en FoodView. Door de TasteControl-technologie koelt de ovenruimte direct af na de ingestelde bereidingstijd, waardoor eten nooit meer te gaar is. Met FoodView verliest u uw gerecht niet meer uit het oog door een geïntegreerde camera die in verbinding staat met uw smartphone.

Vier designlijnen

De Miele 7000 lijn biedt vier verschillende designlijnen, namelijk de Pureline, VitroLine, ArtLine en CountourLine. Drie van deze lijnen zijn in 2019 bekroond. 

  • Bij de PureLine ligt de nadruk op eenvoud. De greep van deze oven is stijlvol geïntegreerd in het roestvrijstalen onderdeel van de oven. 

  • Bij de VitroLine is de oven voorzien van een glazen greep. De nieuwe VitroLine apparaten van Miele zijn modern en tijdloos. Dankzij dit nieuwe design gaan de omkadering en de handgreep van de toestellen volledig op in de glazen voorkant van de deur. 

  • De ArtLine heeft geen greep, waardoor de oven een strakke afwerking heeft; prachtige bij een greeploze keuken. 

  • De ContourLine kenmerkt zich door functionaliteit, een tijdloze uitstraling en het gebruik van roestvrij staal. Kies voor de designlijn die bij uw interieur en wensen aansluit.

Miele 7000 zelf ervaren?

Bent u benieuwd naar de apparatuur van Miele 7000? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels en ervaar het zelf. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u terecht bij onze keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen u alles laten zien van de Miele 7000 lijn. Zo krijgt u direct een duidelijke indruk van de functionaliteiten en eigenschappen. Wilt u verzekerd zijn van een uitgebreid advies in onze winkel? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met een van onze keukenexperts.