Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

3 x trends in combimagnetrons

Geplaatst op: 21 juli 2016

'Ping!’ Het is een geliefd geluid in menig huishouden. En gelukkig kan de magnetron tegenwoordig veel méér dan verwarmen alleen. We delen graag de laatste trends met u.

Gaat u een nieuwe <link keuken-kopen/>keuken kopen</link> of bent u op zoek naar nieuwe apparatuur, dan mag een nieuwe combimagnetron anno 2016 eigenlijk niet ontbreken. De nieuwste magnetrons zitten immers boordevol handige innovaties en functies, die een lekkere maaltijd voor iedereen mogelijk en gemakkelijk maken. Een magnetronmaaltijd was nog nooit zó gezond en veelzijdig.

Crisp!
Met de Whirlpool magnetrons met zogenaamde ‘Crisp technologie’ wordt koken wel heel gemakkelijk. ‘Crisp’ combineert drie warmtebronnen: microgolven voor verwarmen, een Quartz grill voor bruinen van bovenaf en een Crisp plaat voor bruinen van onderaf. Met Crisp bereikt u daardoor het resultaat van een traditionele oven, maar dan drie keer sneller. De gerechten blijven bovendien krokant en mals. Ideaal voor een compleet vier gangen diner!

Stoom toevoegen
De combimagnetron is voor veel huishoudens inmiddels al niet meer weg te denken uit de keuken. Een combimagnetron met stoom doet daar nog een handig en gezond schepje bovenop. Met een stoomfunctie blijven vitaminen en smaak in uw gerechten beter bewaard én is uw maaltijd sneller klaar. Vrijwel alle grote merken hebben een combimagnetron met stoomfunctie in hun assortiment.

Intelligente functies
De nieuwste combimagnetrons zijn vaak ook voorzien van de nieuwste snufjes. Zo kan íedere keukenprins met een combimagnetron met voorgeprogrammeerde recepten de lekkerste maaltijden bereiden. En zelfs schoonmaken wordt gemakkelijk! Zo worden de bakresten bij combimagnetrons met ‘pyrolytische zelfreiniging’ bij een zeer hoge temperatuur verkoold, waarna u ze gemakkelijk kunt wegnemen. Een combimagnetron met Aqua-clean of Easy-clean werkt met stoom om bakresten te verwijderen.