Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Koffieliefhebbers

Creëer uw eigen koffiecorner – Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 19 februari 2019

Koffiezetapparaten komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse inbouw koffiezetapparaten, maar vooral het vrijstaande koffiezetapparaat maakt de laatste tijd weer zijn opmars. Zeker voor de echte koffieliefhebbers is deze variant een geschikte keuze, omdat u met een vrijstaand koffiezetapparaat een mooi en uniek koffiehoekje in uw keukeninterieur kan integreren. Mandemakers geeft u tips om een ideale koffiecorner te creëren.

Ruime keuze aan vrijstaande koffiezetapparaten

Dat eerste kopje koffie in de morgen waarmee u rustig wakker wordt, of dat heerlijke koffietje na het avondeten dat zorgt voor een fijn momentje voor uzelf aan het einde van een lange dag. Voor koffieliefhebbers is er niks zo lekker als thuis een lekker bakje koffie kunnen drinken. De echte koffiefanaten reserveren graag een deel van het aanrecht voor een mooi koffiezetapparaat dat in deze luxe voorziet. Er zijn verschillende stijlen vrijstaande koffiezetapparaten, waardoor er altijd een bij zit die perfect aansluit op uw interieur en wensen. Zo gaat u bijvoorbeeld voor een luxe apparaat als stijlvolle eyecatcher, of kiest u voor een retro exemplaar waardoor u de oud-romantische sfeer van een koffiebarretje nabootst. Als altaar voor uw geliefde koffiezetapparaat is het maken van een koffiecorner een originele en leuke optie.

Creëer uw eigen koffiecorner

Om een eigen koffiecorner te maken, heeft u als pronkstuk natuurlijk een prachtig vrijstaand koffiezetapparaat nodig dat de aandacht op zich vestigt. Naast het koffiezetapparaat zorgen bijpassende accessoires voor die nostalgische en gezellige sfeer van een koffiebarretje. Denk hierbij aan mooie, stijlvolle koffiekopjes en een charmant plateautje of rekje waarop of waaraan u deze presenteert. Een mooi kommetje of klein vaasje waarin u uw koffielepeltjes tentoonstelt is eveneens een goede toevoeging. Een bijzonder melkkannetje en een doorzichtige pot waarin u uw koffiecupjes of –bonen bewaart, maken het geheel helemaal af. Andere bijpassende accessoires die dezelfde kleur of stijl hebben als uw koffiezetapparaat zorgen voor de finishing touch.

Bekijk ons assortiment koffiezetapparaten


Bent u benieuwd naar de verschillende vrijstaande koffiezetapparaten die Mandemakers Keukens in haar assortiment heeft? Bekijk dan onze keukenapparatuur pagina of kom langs in een van onze winkels. Hier bekijkt u op uw gemak de diverse koffieapparatuur en helpt een van onze experts u desgewenst met het maken van de juiste keuze, waardoor u een koffiezetapparaat mee naar huis neemt dat aan al uw wensen voldoet.